HOT DAY!

Hur varmt kan det vara egentligen??? Jag håller typ på att stekas!! Tror typ att det är 30 grader i skuggan! Jag skojar inte asså! Men iaf så är jag typ överlycklig eftersom det var min sista rigtiga skoldag idag! Typ bara en massa chill dagar kvar ;)

Snart skall jag äntligen åka iväg till tandläkaren! Hatar tandläkaren, tycker det är så obehagligt, men det är ju något som måste bli gjort. Iaf så fick jag ett brev idag från FRIDA (tidningen)  Haha, jag hade tydligen vunnit tre tandborstar från Jordans individual. Jättesnygga :D Har typ alltid haft en färg, kul med något nytt :) Men efter tandläkaren åker jag och mamma in till stan och ska titta byta och titta på smycken, fårn konfirmationen. Efter det åker hela familjen till Tjörn och lägger i båten, äntligen! Vi kommer vara där hela helgen, så får se hur det blir med bloggandet.



Idag:
Svart linne från H&M under
Blå blus med vita blommor från Stockh lm
Jeansshorts från Only
Hope-halsbandet från barncancerfonden
Pilotsolglasögon med turkosa bågar från Peices



mina söta tandborstar från Jordan individual

CHILL DAY

Konstig dag idag i skolan, hände massa knäppa grejer. Men iaf så ska jag till tonår snart, är avsluting idag! Jättesynd, har inte kunnat gå på dom senaste eftersom jag har fotbollen. Men ska iaf bli kul att träffa alla igen :D Var ett tag sedan nu, eller vad säger jag! Träffade ju ganska många i helgen på konfan ;) Men iaf så har jag och Karin bestämt oss för att vara duktiga och till Redberg idag, haha och ingen av oss kan typ vägen, men vi får väl som om vi hittar eller om vi blir "lost in the city" ;)

Idag har jag iaf på mig klänning, men bytte om sedan när jag kom hem, var jättevarm och hade huvudvärk m.m. Jobbigt "/ Så jag satte på mig shorts och en lös tröja, skönt och snyggt!



Åt jordgubbar som efterrätt till nudlarna, ska försöka äta en frukt efter varje måltid :)



Såhär vackert var mitt hår idag, gillar färgen när det har blivit solblekt :)

Haha, visst är denna bilden lite konstig? Man ser Torstens skugga nere i vänstra hörnet iaf ;) Haha, märkte det nu, coolt!



Torsten gjorde såklart mig sällskap tidigt på morgonen.

ME AND MY TWIN

God eftermiddag!

Idag är jag jätteglad, eller just nu iaf. Gjorde värsta amatörbilden på Paint idag, dagens bilen. Haha, ni kan ju bedöma själva vad ni tycker om den. Jag är iaf jättenöjd med den! Idag på slöjden hade vi Hanna, så kul! Hon är typ 100 % bättre än han vi brukar ha.  Gjorde jättefina kedjor, fick med mig lite ringar hem så att jag kan fortsätta, kanske visar sedan om dom blir bra ;)



  

Körde på enkla kläder idag:

Vitt linne från H&M
Vitt linne från ONLY
Jeans från JC
Halsband med HOPP, TRO och KÄRLEK från Oxxo
Pärlarmband från Kreta
Peacearmband från Cocoo

TODAY

Tjena bloggen, idag blir det friskis och svettis för mig och Isabell. Det är verkligen jättejobbigt men kul :) Jobbig skoldag idag, inte kul alls. Jätteseg "/ Men snart är det ju sommarlov och det är ju något att vara glad för iaf. Ni kanske har märkt att jag inte uppdaterar lika mkt i bloggen som jag gjorde i början men det är av den enkla anledningen att det knappt är någon som läser min blogg. Men ett inlägg om dagen ska jag iaf försöka hinna med för er som faktist läser den, puss på er ;)

KONFIRMATIONEN

Är jätteglad nu! Konfirmationen var jättefin och när jag kom hem väntade släkt och vänner med jättempnga presenter, nästan bara smycken ;) Fick jättempnga snygga smycken, kanske visar något sedan. Men den största presenten var nog den jag fick av familjen, en spåkresa till Frankrike! :D
Någon som har varit på språkresa? Var det kul? Hoppas på det bästa iaf ;)


(älskar denna bilden, kändes jättesomrig med jordgubben och allt :))

ÄLSKAR DEN :D

Lordi - Hard Rock Hallelujah
bjuder på min favvo-vinnare nu i Eurovision-tider ;)



NERVÖS?

Deklart jag är nervös! Jag håller på att sprickaaaa! Men nu till lite planering, ska vara hos Karin 13.45, vi fixar oss lite. Sedan kommer vi nog behöva vänta jättelänge innan vi åker eftersom jag ska vara där så himmlans tidigt. Är iaf jättenervös! Om du inte visste det så skall jag spela programledare och jag ska ha på mig ful konstig kjol, svart vanlig kavaj och ful konstig sjal. Men det kommer säkert gå jättebra, Petra kommer och tittar också :)
Önska mig all lycka du kan ge, för det lär behövas!

dageeeens




T-shirt från Gina Tricot
Shorts från Vero Moda
Leggins från Lindex säkert ;)

DRÖMMAR MED KARIN

Hejhej :)

Efter skolan idag gick jag hem till Karin och bakade drömmar som vi ska ta med till konfan ikväll. Men haha, drömmarna blev väl inte riktigt* som vi hade tänkt oss. Men iaf så är det sista repetitionen innan "uppvisningen" imorgon. Är ganksa nervös, ska ta med mig min "dress" också som jag ska ha på mig som programledare.

Önska oss lycka till!
*inte alls


FÖR MYCKET?!

När jag kom hem från skolan idag åt jag tortelini, tittade på TV och tog kort på "dagens". När jag sedan förde över bilderna till datorn tyckte jag att de skulle se fint ut med en av dom blommorna som Filip gjorde, men haha jag kanske lät det gå lite för lång? Men mobba inte mig för att jag inte har photoshop, jag gör faktist det bästa jag kan av Paint ;)

Jätterolig dag i skolan idag! Hahah, vi hade bäst diskussioner på livskunskapen! Kul på idrotten också där man skulle spela racketsporter i par, och jag spelade med Elin, så kul att vi typ är "lika bra" i idrotten, jag vann med 1 poäng!

Nu ska jag iaf snart dra mig iväg till planerna och "coacha" 00:ornas match, ska betala Cleas för min tröja också och fråga lite om Fotbollsskolan, sedan är det träning för mig! :)

KONFIRMERAR MIG I HELGEN!!! :D
 

Today I'm Wearing:

Jeans från Replay
Tröja från Nümph

DESIGN

Håller på och grejar med designen, får se om man ser någon skillnad ;)

HÖGTRYCKSTVÄTTA STAKETET

Idag sov jag till 8.55. Jätteskönt att få sova ut. När jag har ätit frukost skall jag ut och högtryckstvätta staketet. Hoppas jag får igång den! Efter det ska jag nog äta lunch, beror på vad klockan är. Sedan måste jag städa mitt rum och åka till allum för att köpa strumpbyxor till konfan. Hoppas jag hinner allt. Ähh, det gör jag säkert, ska bara äta frukost först.
Puss på er alla sötingar!

KONFA TONIGHT!

Jättebra dag idag i skolan även om jag hatar tisdagar. Haha, vet inte varför jag gillade denna dagen men det kändes som att jag fick mycket gjort och att det gick snabbt. När jag kom hem tog jag som vanligt in posten och hittade ett brev till mig (inte ofta) från FRIDA med "She`s the man" DVD:n, så jag satt och tittade på den ett tag.
Imorgon är det "Operation dagsverket" och jag ska högtryckstvätta staketet, helt OK.
Bara franskaläxa idag eftersom jag ligger så långt fram i dom andra ämnena.

Nu skall jag snart iväg till konfan :)

Har jag berättat att jag skall vara tränare i fotbollsskolan i sommar? Men det skall jag iaf, ska bli jättekul! :D


BUSY DAY

Skön dag idag, började med lite skola på förmiddag, sedan gick jag, Therese och Maria iväg och åt för tidigt eftersom vi skulle spela DM. Jaaa, det gick ju sådär kan man säga, en vunnen match och två förlorade. Men jag får väl säga att jag är ganska nöjd med min insatts! Men jag trodde ju att det bara var en match, så jag hade inte räknat med att det skulle ta sa lång tid. Någon gång vid 15.30 var vi klara och jag kunde springa hem för att hinna till Isabell innan Friskis och Svettis. Shiit, man blir verkligen svettig asså! Det bara rinner!  Så jag har varit ganska upptagen idag, men mycket träning iaf, någon som vill satsa emot att jag kommer ha träningsvärk imorgon?



TODAY I WAS WEARING:

Jeans från Fornarina
Linne från Gina Tricot
Hope-halsband från Barncancerfonden

Enkelt idag ;)

208

Nu sitter jag här i köket med pappas bärbara. Skönt att jag bara ska skriva och inte klicka så mycket för det är inte så bra uppkoppling här.
Vet inte vad jag ska kalla huset jag sitter i men det är en litet svart hus på Tjörn och jag tänker kalla det för "208", det har helt enkelt att göra med var det ligger, kan inte komma på något bättre att kalla det.
Idag när vi kom hit fixade jag och Måns Laser, Phoenix. Och mamma och pappa fixade med motorbåten. När vi var klara gick vi ner till vattnet och solade ett tag, jättemysigt! Sedan bestämde vi oss för att åka till Skärhamn och äta, för mig blev det italiensk pasta, men jag tror att portionen inte riiiktigt var min storlek. När jag var helt propp såg det ut som att jag knappt hade rört maten. Men det va gott iaf.
Ett problem med 208 är att hur varmt det än är ute så är det alltid lika kallt inomhus. Asså jag lovar, när man kommer in börjar alla rota i sina väskor för att hitta dom tjocka myskläderna. Men det spelar ingen roll hur kallt det är här inne för jag tycker att det är väldigt mysigt! Men imorgon är det match mot Kungälv, önska mig lycka till!

IVÄG

Nu drar jag iväg till tjörn för att göra iordning båten inför sommaren. Kanske badar också om jag känner för det. Kommer hem imorrn efter att ha spelat match mot Kungälv. Har aldrig mött Kungälv förrut men dom är nog bra. Kungälv ligger på vägen hem från/till vårat land så då är det ju onödigt att åka hem i mellan ;)
Önska mig lycka till med matchen!!!

Peace

När vi kom hem från skolan idag åkte jag och Karin en snabbis till Allum, jag hittade ett jättegulligt linne från Gina Tricot men grönt/gult/vitt tryck! Jättesöt! Hittade också ett par jeans-shorts på Vero Moda, hittade också ett par från H&M som satt lite lösare, men efter lång tids övervägande betämde jag mig för dessa :) Ikväll blir det tacos ocg imorrn åker vi till Tjörn!! :D




LOST TODAY



Har precis tagit en dusch och ätit tis och korv stroganoff, mumms älskar det! Chattar iaf med Sten nu, mycket trevligt, dom har tydligen också haft konfa idag. Saknar alla från lägret, var så otroligt kul där! Men nu är det iaf snart dags för LOST. Vet inte om jag ska gilla eller hata det programmet, haha, tror att jag gillar det.
Men ha det bra :D

ingen dagens "/

Blir tyvärr ingen "dagens" idag, tog lite kort imorse men har inte tid att redigera dem. Men jag kan berätta att det var såhär jag såg ut i håret idag ;)
Ikväll blir det konfirmation, vi blir nog inte klara med filmen vilket betyder att vi nog kommer behöva improvisera på "konfadagen" haha, men det blir säkert jättebra :)
Har pratat med Filip också som är jättesöt och gör en blomma till mig i Photo Shop som jag kan använda till designen. Han är verkligen jättebra på Photo Shop, han har gjort lite mer snygga bilder ;)
Men nu är det dags att gå och ät middag, nudelsoppa och leverpastejmacka med jättemycket gurkor på ;)

dagens låt(ar)

The Lion Sleeps Tonight
&
BASSHUNTER - Boten Anna
bara för att dom påminner om Kornö

 


plugg i solskeen

Har precis varit och duschat, satt ute och pluggade i solen hur länge som helst! Det var jättemysigt att sitta där i solen och läsa franska/engelska, haha, trodde aldrig att jag skulle tycka det var så mysigt att plugga, men det kanske var för att torsten låg utsträckt på alltanen och höll mig sällskap ;)



 

måla naglarna?

Äntligen är man hemma från skolan då. Blir nog inte så mkt mer bloggande idag för jag har lite läxor, ska fixa med gammla kvitton, den nya FRIDA har kommit ut och jag ska troligtvis ut och springa (om jag hittar någon att springa med.)
Men jag får väl prioritera läxorna ;)

Mina naglar är tråkiga utan färg, funderar på att måla dom ikväll, får se hur det blir.


seeeg dag

Idag efter skolan gick jag hem och åt ett riktigt mellanmål, hallonsmothie med ostmacka (fullkorn). Sedan kom Renée hit och vi solade en stund på studsmattan, värsta chill ;) När vi blev trötta på solen gick vi in och sjöng SingStar. Men nu har Renée gått hem och jag tänkte lägga ner lite tid på bloggdesignen innan maten, önska mig lycka till ;)

dagens



Idag har jag på mig :
klänning från cassels
strumpbyxor från LINDEX
svart tjocktröja från H&M (tror jag)

Japp, nu är det skola. Vet inte om jag orkar, men haha, jag har nog inget val ;) Efter skolan skall jag kanske till stan med Holen som har studiedag idag. Men vi får se efter skolan.

Vad tycker ni om designen? Är den OK? Något som jag skall ändra på?


Nej, Usch!

Värsta krånglet med designen till bloggen, usch, blir så arg! var tvungen att byta ut hela alltet, och jag som gillade designen "/ Ska försöka fixa det imorrn tror jag, börjar nog lite smått ikväll. Men jag är i och för sig väldigt trött så kanske bara blir att jag slappar framför TV:n får se ;)

Adelia

Världens roligaste dag! hade jättekul på liseberg och VI måste dit igen! Nu är jag hemma och jag och Adelia ska spela pingis, hoppas ni har det bra! Imorrn skall jag på vuxendop :)

IVÄG!

Nu drar jag iväg till Liseberg, har haft värsta ångesten över vad jag ska ha på mig, men till slut blev det, uppvikta jeans och gina tricot tröjan med vip-kort ;) På kamratgården poserade vi med en massa svettiga IFK-spelare, haha, mysigt ;) Ha en bra dag, vet att jag ska ha det iaf!

kamratgården, liseberg, gäster

Skulle egentligen kunna sova mycket längre, men mitt fönster var öppet och ni kan inte tro hur mycket det kvittrade! Blev helt tokig, så jag var tvungen att gå upp. Men nu har jag ju tid att blogga lite :) Susanne kommer och hämtar mig om typ 50 min. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, iaf "STADIUM SAYS RELAX"T-shirten, men sedan vet jag inte, shorts eller jeans? Det kommer nog bli väldigt varmt så shorts vore nog bäst, men sedan då? fotbollsskor, joggingskor eller sneaker? Ganska säker på att det inte blir sneakers, dom är jätteslitna! Jag har i och för sig använt dom varje dag i typ en månad nu, dom är hur sköna som helst!
Men efter kamratgården kan jag ta en dusch, kanske äta lite, sedan kör mamma mig och Karin till Liseberg, Dennis och Martin kommer efter sin match. Så är vi där ett tag och har det kul!
När vi vill hem ringer Karin sina föräldrar så kommer någon och hämtar oss, jag kommer hem och då har vi gäster :)

Riktigt trevlig dag idag, kommer nog bli superkul ;)


min kväll

Nu är ALLT fixat och imorrn åker jag och karin till Liseberg och Martin och Dennis kommer efter sin match. Sedan i sommar skall jag och Karin gå med Filip. Men shiit, vad tiden går fort nu är reklamen redan slut! Har jättemycket att göra imorrn så det blir nog inget bloggande, nu är det Indiana Jones !

ballongkjol

Asså, jag köpte denna kjolen förra eller förr förra sommaren, vet inte varför, har aldrig riktigt gillat den. Men nu när jag kom hem var jag så himmla varm och detta är den enda kjolen jag har, satte bara på den utan att tänka efter. Sedan gick jag förbi en spegel och tyckte att det var riktigt fin när man hade ett instoppat linne under, vad tycker du? Är det fint? Kan man ha på sig detta i skolan??


kokosoppar

Kom precis hem från skolan, är verkligen hur varmt som helst idag! Haha, och jag som tyckte att jag hade lite kläder på mig, hade bara linne när jag gick till skolan och klockan var inte ens 9!! :o

Men nu skall jag hitta ett recept för kokostoppar och börja baka ;)

dagens

Lite konstig bild, men hade inte tid att göra den "fin" så ni får nöja er med denna ;)
Idag är det bild, sedan matte , lunch och So, kort och härlig dag. Har sov morgorn också ;)
Idag har jag på mig:
Linne från ONLY
Linne från Åhlèns
Capri från H&M
Hope-halsband från Barncancerfonden

Ikväll skall jag baka kokostoppar, och imorgorn ska jag första till kamratgården med tränarna, sedan på liseberg med: Karin, Dennis och Martin, och sedan kommer Wedekull hem till oss, haha, jättehärlig lördag skall det bli. Men först är det fredag, inga prov iaf ;)

Nu måsta jag kila!


dagens 24/26



Idag har jag på mig:

Klänning från Vero Moda
Cardigan från Ullared
Palestinasjal från JC
Leggins (avklippta strumpbyxor)

Idag var det riktigt sommarväder, vilken kick man får av solen asså, har typ varit jätteglad hela dagen :D På livskunskapen tog Anki med oss till gröna dalarna och där spelade vi kubb, hahajättelängesedan! var inte så jättebra. Men iaf så fick vi tillbaka våra matteprov idag, 24/26! Jättenöjd! Det var väldigt spridda resultat och jag hörde att många hade haft svårt med detta provet. Men jag blev iaf jättenöjd! Ikväll är det träning och jag tänker faktist ta lite tid att chilla nu. Är jättetrött :o

Mysklänning!

Har kommit hem från Rip Curl nu, hittade en jättefin mysklänning, en "keps" att ha i vinter och en plånbok :) Det fanns jättemycket snygga kläder och saker men tyvärr var det mesta från provkollektioner och då hade dom bara tagit in S. Lite svårt för mig som är M. Men klänningen var S och den var jättemysig ändå, jag vet att bilden inte är så jättebra, men tänk er att det är mjukistyg, stor luva och jättemysig!! :D Längtar tills det blir lite kallare så att man kan ha på sig den, skulle inte klara att ha på den nu i värmen.

Men iaf så träffade vi Staffan där, när vi skulle åka hem frågade han bara "Men vill ni åka cab hem eller", haha, jag och Måns bara: JAAA! Jättekul när det var så himmla varmt också. Det blev så att jag fick sitta i baksättet, vilket jag sedan förstod var det bästa och "blåsigaste" stället. Men iaf när vi nästan var hemma svängde Staffan in på Triumf och bara "Men deklart vi ska ha glass" haha, jättekul :D Direkt när jag gick ur bilden kom Bell fram och för mig var det bara att slänga på shorts så gick vi ut och gick med Soda. Nu sitter jag är och är av någon annledning jätteglad :D Haha, vet inte varför! Men känner för att ha kjol imorrn, hoppas jag hittar någon snygg i garderoben, antagligen inte... Har ingen kjol :S



Rip Curl

Har precis kommit hem från skolan idag. Ganska stel dag som rörde sig långsamt frammåt. Hade Svenska-prov och har absolut ingen aning om hur det gick :S
Men iaf så ska kanske jag och Isabell ut och gå innan jag, mamma och Måns åker till Rip Curls utförsäljning, önska mig lycka till och hoppas att jag hittar något :D


Dagnes :)



Idag har jag på mig:

Jeans från JC
Vitt Linne från Lager 157
Vitt långt linne från Åhlèns
Röd hood (använde som jacka) från H&M

Jättehärlig dag idag i skolan :D Började med NO:Labb, sedan skulle vi ha John eftersom Karolina skulle ha nationella prov med 9:orn, då gic vi ut och spelade brännboll :D
Efter det var det slöjd, där gjorde jag några fina figurer i lera som jag ska bränna nästa gång och använda som halsband.
Efter slöjden genomled vi en som vanligt trög mattelektion och sedan fick vi äta 12.30 (!)
Sedan skulle min sissta lektion komma, "Ånej, Svenska, då ska vi säkert hålla på med jobbiga ordklasser", men istället kommer Anna-Karin och säger att vi ska gå ner i hemkunskapssalen och göra SMOTHIE! :D Mumms :P

När Karin kommer tillbaka från sitt NO:Labb ska vi åka till Allum, JIPPIE :D
Sedan vid sju-tiden träffas jag och Elin vid skolan för att springa en bit, härlig dag ;)

Promenad

(reservera för stavfel, trött)
Var ute och gick en promenad med Isabell nu på kvällen. Riktigt mysigt, känns så bra, känns som att jag verkligen kan lita på denna tjejen asså :D

Imorgon efter skolan ska jag och Karin ta bussen in till Allum och titta på en massa saker. Nu är det inte som det brukar, att jag åker dit utan annledning, nu åker jag dit för att det behövs, har t. om. gjort en lista (a) haha! Men det blir säkert jättebra, saknar lägret jättemycket, jag och Karin har typ nällt om det hela dagen. Synd om att människor som behöver lyssna på oss! Men nu ska jag gå och försöka ta igen lite av all den sömn som jag missade under lägret, sov sött alla söta människor!

Karin :) - DAGENS

Nu sitter jag här med Karin och har det flumm, lite trevligt. Nee, skoja bara jättetrevligt ;) Men nu ska vi säkert göra något annat skoj, men här är dagens iaf :)
Det var så fint väder idag så jag körde barbent, WOHO!!! :D

Klänning från Cassels
Vit cardigan med 3/4 arm från Zara
Håret var guldlockslockigt med guldigt diadem från Glitter



image158




blommig klänning någon?

I sommar längtar jag efter att glida runt på stan med en fin blommig klänning, någon som vet var jag får tag på de?
Hittade några jättesöta:




image155
  
(den översta är från TopShop, den andra från Ellos, tredje från TopShop och fjärde från Ellos :))


bikini?

Om du letar efter en snygg och sportig bikini så tycker jag att du ska kolla in Banana Moon ;)image153

sjöviksgården , uppföljare

Detta måste ärligt varit höjdpunkten med konfan :D Kommer sakna alla fantastiska människor så otroligt mycket! Hoppas att jag inte tappar kontakten med dom, men iaf så tänkte jag bjuda på en bild, så såg det alltså ut, jättefint :)
Ska jag berätta vad det roligaste var? HELT KLART SÅPABANDYN! Så himmla kul! Man gled runt på en såpad gigantisk presening, medans man försökt göra mål i typ 20 cm mål :D Så himmla roligt! Kommer sakna alla människor där mest! :( Även om det är sorgligt att det är slut fick jag iaf minnen för livet ;)


(tänk dig att jag har exakt likadana rader med smårum bakom mig, så sov vi :) mysigt)image152

SJÖIKSGÅRDEN!!

Love this place! Kommer defenitift längta tillbaka asså, så underbart härliga människor där! Har typ sovit 9 timmar på 4 nätter? :P Men kul har det varit iaf ;) Nu har jag en massa nya msn;människor att adda, lär ta ett tag ;)

RSS 2.0