Ledsen

Hejhej, igår var det match mot Torslanda och dom vann med 2-0. Vi hade inte världens bästa uppställning eftersom många var sjuka så många fick spela på possitioner som dom inte gillar.  Men iaf, orkar inte prata om det. Måns har varit så jättesöt att låna ut sin kamera till mig, så den kan jag ta med till lägret, därför blir det också ingen dagens eftersom jag är rädd att glömma kameran om jag plockar fram den ur packningen.

Jag har bestämt mig för att inte skriva om känslor i bloggen, och tur är väl det för annars skulle detta bli ett väldigt känslosamt inlägg. Nee, borde nog gå upp och packa nu, känner inte alls för att skriva. Är jättedeppig. Detta är nog det sista inlägget inlägget innan jag åker, synd bara att jag är så ledsen när jag skriver det. Men nu får ha det bra så får vi se om jag orkar skriva ett inlägg när jag kommer hem på söndag.

Packar

Håller på att packa nu, blir seriöst skitmycket! Måste nog ta bort typ hälften om jag ska få plats med det i TVÅ väskor! Shiit, och nu vill Karin övertyga mig om att ta med mjukisbyxorna men det kan hon glömma :P Men, men , får väl gå upp nu och ta bort hälften av packningen, jusst det, kanske ska ha med solkräm också. Ska man hoppas på att det är trevligt väder? Hur som helst så ska vi bada ;) 



image146

dagens

Joo, jag vet, inte jättebra kvalitet på bilden men jag hinner faktist inte bättre, måste packa! Men iaf så var detta en bra dag faktist. Eller liksom, som skoldagar är ;) Men när jag gick hem från skolan kände jag mig "helcool" när jag hade kavlat upp jackan för ett mer "slappt" inntryck, lysnade på Hero - Bonnie Tyler, och hade håret blåsande i vinden, varmt var det också :) 
När jag tänker på hur skönt det är ute skulle jag vilja lägga en tanka till Ida som ligger hemma med feber :S Stackarn, hoppas hon blir frisk till lägret, också en tanke till Pierre som tydligen också är sjuk, hoppas att han också blir frisk till lägret :S

Men till vad jag har på mig idag :
svart linne & t-shirt från H&M
jackan från Altitude (uppkavlade armar)
jeans från JC
väska från Adidas
     och
armband som det står AGNES, gjorde klart idag i slöjden


  image145


(jusst det, Mischa skrev en kommentar om att hon tyckte att ja kunde svara på kommentarerna genom att lägga in en egen kommentar, vad tycker DU? Blir det inte lite rörigt då?)

kommentarer

what´s up people? vad hände med alla underbara kommentarer? det är inte förbjudet att kommentera! kom igen nu! vet ni hur glad jag blir när jag tittar in på bloggen och ser att DU har skrivit en kommentar. Det behöver inte vara något stort kanske bara ett HEJ! men du måste förstå att det förgyller min dag :)

( om du inte vet hur du ska kommentera så är det i det längst ner i örnet på inlägget. klicka bara på länken där det står kommentera, så kommer du in på en länk där du skriver vad du vill säga, sedan trycker du på "skicka kommentar" , sedan ska du bara bekräfta genom att skriva bokstäverna du ser, Oj, va krångligt det låter när jag skriver det så, men oroa dig inte du klarar det ;))

dagens

så nu kommer vi till va jag hade på mig idag :)
Idag hade jag på mig:
randigt linne - H&M
rött linne - ullared
jeans - JC

Ja, ja, jag vet att detta inte är min absolut snyggaste "dagens" men jag ska ju på läger på onsdag så då är det ju bra att tänka på att inte använda dom kläderna man vill ha med sig :) Ja tänk, i övermorrn åker vi !! :D
(fiskbensfläta till detta också)
 image144

går"dagens"

image143
Haha, egentligen är denna bilden från i förrgår innan jag skulle till VISTA.
Tänkte bara visa vad jag hade på mig då :)

klänning/tunika - egensydd
jeans - JC
cardigan - ???

äppelkaka

Nu har jag precis varit på träning, med 00:orna och min egen. Gick väl lite sådär... Men jag kan iaf glädja mig med att det snart är konfaläger!! :D Nu ska jag sätta mig framför TV:n, titta på Parlamentet, äta äppelkaka och dricka sodastreamad o`boy, haha, nee skoja :p sodastreamat vatten ;)

Regnigt

Imorse fick jag gå upp tidigt igen eftersom det var den första talangträningen idag :D De va faktist väldigt kul, kul att träffa spelare från olika lag. Japp vara lite social såhär vid sommarstarten, tyvärr regande det. Men man är man klarar ju lite regn ;) Vet inte om jag går på träningen ikväll också. Men det är nog bäst om jag gör det. 00:orna har ju träning innan också. Just de, har jag berättat om att mina 00:or slog IFK:s första damlag (ever!) med 10-0? Så stolt över dom. Mina små flickor. :)


dagens låt

Bonnie Tyler- I Need A Hero
(inte världens bästa film, men världens bästa låt ;))


min dag

Jag vaknade typ vid 7-tiden. Vet inte varför, anntar att jag var utvilad :) Men iaf så ska snart jag och pappa (resten av laget) åka iväg till Allum för att få folk att skriva på att SIF inte ska läggas ner. Hoppas många skriver på. Sedan så ska vi spela match, vet inte mot vilka men det är anntagligen på gräs :D Hoppas de! Sedan när jag kommer hem så kan jag slappa ett tag och sedan är det VISTA, japp så ser min dag ut.
Hoppas att ni också har något kul att göra idag :)

sommarkänslor

Nee, det blev inget slapp med banankakan i handen. Direkt när man satt sig ner för att äta den och slapp ropar mamma på mig för att jag ska städa garderoben. Ja, då är det bara att stoppa in banankakan i munnen och gå upp och rensa. Fick såna vårkänslor när jag provade gammla klänningar, snart kan man ju ha på sig dom :) Och på väldigt korta kan man ju ha jeans eller något under. Så snart är det då dags för klänning, sommrigt :)

//// LOOOOVE AGNES
(P.S. nu blir det nog inget mer bloggande iaf, mamma håller på att beställa pizza och när pappa och måns kommer hem är det pizzatime ;) Sedan ska vi göra guaqamole och dippa nachos, mumms :p)

mumms med banankaka!

Ni kanske inte tror det men, det finns en kaka som slår alla andra. Ja till och med kladdkaka! Den kakan heter banankaka och idag råkade det bli så att jag bakade den. Banankaka är verkligen bäst! iaf vårat recept! Och nu när jag har skrivit klart detta inlägget och rensat klart bland all min musik som inte får plats i min iPod (!) så ska jag gå och ta mig en STOR bit av denna underbara kaka.
Banankaka + Agnes = någonting speciellt som jag kallar kärlek! <3image137

dagens låt

Cool Rider - Michelle Pfeiffer (Grease 2)
(den första är den riktiga, den andra är en mix med klipp från filmen.)



dagens

Nej nu blir jag arg! Skulle ta fram bilden på dagens som jag hade gjort klart för några timmar sedan. Men såklart har jag raderat den! :(
Men ni får klara er utan dagen, för nu ska jag ut och sola :)

// LOOOVE AGNES

lite snack ;)

Japp, nu är det dags för lite prat. Känner att jag behöver prata av mig lite. Så idag vaknade jag 8.10 när klockan ringde. Sovmorgorn idag, skönt. I skolan väntar bild, matte och So. Anntagligen kommer vi inte ha matte eftersom det är melodifestivalen idag i skolan.

Men iaf igår på matchen, kanske ni undrar hur det gick? Joo, det blev 0-0. Lite tråkigt men vi spelade jättebra och vi va mycket bättre än dom. Vi var vid deras ål nästan hela tiden men kunde bara inte få in ett mål. Så 1-0 hade varit mer rättvist. Men det är så det är. Dom spelade fult. Ja rent va sagt fult. Jag vet inte om dom menade att göra det men det blir ju så när dom hoppar in i en med dobbarna före. Har jätteont i kroppen efter igår :S fick värsta rivmärket på benet efter typ 3 doppar som kom flygande i kanonfart. Sedan stämplade en ''stor'' tjej mig på foten och där har jag typ ett blåmärke, blev knuffad ner i gruset på det andra benet så det är inte heller så skönt. Men andra ord så kommer jag att ha svårt att gå idag. jag tycker iaf att vi spelade bra.

Nu måste jag gå till skolan, förlåt för alla stavfel men har inte tid att rätta dom.

//// LOOOOVE AGNES

dagens, typ.

Blir lite konatig dagens idag. Tog kort på vad jag hade på mig imorrse men dom blev inte så bra, så jag får visa hur jag såg ut i håret idag. Och min dator har blivit väldigt seg nu! Vet inte varför men jag kanske har för många bilder, ska ta bort alla dagens nu och se om det går bättre :)
Idag var det iaf ganska mycket i skolan. Först så var det franska-glosförhör på kroppens delar. Sedan efter lunchen skulle vi cykla upp till härlandatjärn, springa runt och cykla tillbaka. Och efter det väntade det fruktade matteprovet! Men hallå, jag har absolut varit med om värre. Detta måste ha varit ett av dom lättaste matteprov jag någonsin gjort! Så anntingen är jag värsta geniet, eller, de va ett lätt prov, eller så är jag så korkad att jag inte fattade att jag gjorde allting fel. Själv hoppas jag på den första ;) Ikväll är det match mot Hisingsbacka, Kulkul :D Men nu ska jag gå och slappa lite eftersom vi inte har några fler läxor denna veckan, och imorrn är det sovmorrn!! Jippie!!

image136

// LOOOOVE AGNES

dagens

image134

Idag har jag på mig:
Vitt boxarlinne från Vero Moda
Jeans med hög midja från Crocker
Svarta Ballerina från Fred&Perry
Väska från Adidas

Idag va typ världens trögaste dag! Och ändå slutade vi 13.50. Massa glosor måste jag göra nu. Ikväll blir det träning med Juniorerna. Den sissta, de va ju skönt iaf. Orkar inte träna mer med dom. Men nu ska jag träna på engelska och franska glosor. Ni får förlåta mig för att bilden på dagens inte blev så bra men jag hinner inte med tanka på läxan.

// LOOOOVE AGNES

dagens

image133

Hejhej :)
Idag hade jag på mig:
Tröja från H&M
Linne från H&M
Jeans från JC (uppvikta)

Idag på NO:n åkte vi in till stan och såg på en gasshow :D Den va ganska bra :) Sedan så slapp vi slöjden eftersom vår lärare hade såagt åt våra slöjdlärare att vi inte skulle komma. Då fick vi en timma rast, sedan var de franska, sedan va de LUNCH-rast och sisst engelska :)

Efter skolan gick jag och Karin hem till mig och pluggade på franskan. Vi åt och pratade, studsade lite också ;) Sedan vid 6-tiden kom Ida och Emma och vi ''gick'' t och sprang. Nu sitter jag här och ska snart se på Uglu Betty, Hey, my day is saved ;)

///LOOOVE AGNES

ingen dagens idag.

Nej, ni hörde rätt. Ingen dagens idag, tog nämligen på mig andra kläder när jag kom hem och glömde fota dom andra. Men jag kan berätta att jag hade på mig mina underbara jeans från Acne, Ett svart boxarlinne från lager 157 och en röd palestinasjal som jag fick i födelsedagspresent. Helt Ok dag i skolan idag. Började 8.40 och slutade 15.15. På idrotten körde vi brännboll. Jag gjorde frivarv!! :D Haha, jag sprang inte först för jag var inte säker på att skottet gälldes, men de gjorde de. Sedan stannade jag vis nästa kona eftersom dom hade kastat bollen till bränare. Men då tappade han den. Så sprang jag till nästa. Och då va brännaren påväg efter bollen som var utanför planen. Haha, så då sprang jag till den sissta ;)
Efter skolan var jag med Karin och Renée och återvände till förra sommaren, satt på studsmattan och solade och sådant som vi gjorde i sommras. Jättemysigt :)
Nu ska jag äta räksoppa och sedan ska jag ta hand lite om mig själv, noppa ögonbrynen, sätta på avslapningsmask, läsa m.m.

/// LOVE AGNES
(kan inte använda bilden eftersom bakrunden är rosa och vet inte hur man ändrar den färgen, någon som vet?)

överfödig :S

Vi vann matchen med 7-0. Ja, ja, jättekul. NEJ! Skeeettråkigt för oss backar :( Vi fick typ inte röra bollen, mycket roligare när man möter ett lag med riktigt anfall. Men det kommer vi nog göra på torsdag. Då möter vi Torslanda, om vann serien förra året och vi va ETT mål ifrån att spela oavgjort. Men på torsdag ska dom få rejält med stryk asså när vi vinner över dom ;) En kul fotbollsfilm :) ("känner" dom som gjort denna :))




dagens

idag har jag på mig:
capri från h&m
t-shirt från gina tricot
halvlång tröja från ZARA

Har varit på konfa på morgonen och nu är det match, önska mig lycka till ;)
image132

Anorexia

Anorexia, USCH! Hemskt :'(




BJÖRN GUSTAVSSON

-Publiken heter Elin, and I wanna do Elin XD



youtube-klipp?

Ska försöka få in en youtube-klipp, How to be a gangster, jätterolig! XD



festen (dagens)

image129
image130

Festen blev jättebra :D Hade på mig:
Vitt linne från lager 157
Vitt (långt) linne från Åhléns
Lila strumpbyxor från Lindex
Svart sidenband
(fick en palastinasjal av karin ock renée som jag tog på mig sedan.)

Iaf så blev festen jättebra! Nu har alla åkt hem, idag har vi varit ute o SOMMAR(!) vädret! Asså shiit va varmt det är ute :D Jättetrevligt har fått lite fräknar :) Igår tittade vi på, hairspray, goodbye Lenin och Grease 2. jag gillade hairsprey, den var inte som jag hade trott men helt Ok. Goodbye Lenin va jättesorglig!! Så hemsk! Eller jag tyckte det iaf, typ ingen annan :P Och grease 2 var ju som vanligt bra. Jag tycker det har varit trevligt! Jusst det. jag fick:
röda Wayfarers, (ska kanske byta dom till svarta)
bodylotion,
tvål,
avslappningsmask,
massa badsaker av; Ida, Emma och Linnèa! Tack så jättemycket!!
och av karin och renée fick jag då en röd palestinasjal. TACKTACK :D
(har tagit över 200 bilder igår/inatt/idag :D Jättekul :D)


hejhej :)

Nu är kl. 18.35 och gästerna kommer nog om ungefär en timme. Har varit och handlat mat, godis, chips m.m. Och tårtan blev jättebra! Flarntårta, mumms! Kanske kommer baka krabbelurer också lite senare om vi orkar det också. Har laddat upp med 4 soda stream i olika smaker! Vi ska göra pizza när dom kommer! Hemgjord pizza är den bästa ;) Tror att jag äntligen har bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Men vad det blir får ni veta ikväll/inatt/imorrn. Hyrde också filmen Hairspray. Verkar vara en glad film :) Sedan kommer dom också kanske ta med sig någon film :)


bloggdesign

Ja, jag vet att bloggen ser jättekonstig ut! Jag ska fixa det när jag har tid! Ni får stå ut med det så länge!

Wayfarer

image107




VILL HA Wayfarer <3

vad tycker du om designen?

jag är faktist jättenöjd :) Ska nog ändra bakrund, blev lite mörkt eller? Men nu ska jag iaf göra en header, aa, kan ju bara säga en sak. önska mig lycka till :)
tyck gärna till om designen :)

I DID IT!

NY DESIGN! Jag är stolt över mig själv asså :D Precis i tid blev jag klar, nu ska jag byta om och gå och träna 00:orna. Måns har bakat kladdkaka också, smeten var jättegod ;)

dagens

Allt från lager förrutom byxorna från Replay.
Fortsätter kämpa med bloggdesignen ;)image102

ny bloggdesign?

Nej, blir troligtvis ingen idag. har försökt med det nu ända sedan jag kom hem och det är alltid någonting som jag inte fattar :S Menmen, får väl forstätta imorrgorn.

dagens? Jaa ;)

image97

Nu blir det dags för dagens efter en kort dag i skolan :)
jeans från Replay
linne fån H&M
tröja från ROXY

utsläppt hår idag :)
Nu ska jag läsa på om hur man ändrar design med mera, sedan är det löpträning :)


dagens? NEJ :P

I'll stand by you, lyssnar på den nu, jättefin! Älskar den :)

Men idag är det löpträning och jag ska försöka fixa med designen till bloggen, fick en sida av min kompis så vi får väl se hur det går ;)

Tnkte fixa med dagens nu, men har inte tid får de om jag hinner det ikväll.


///Love Agnes

nya skor

japp, nya fotbollsskor blev det. det är NIKE, köpte dom på stadium för 499 kr. Fick en tröja när jag köpte dom ''STADIUM SAYS RELAX'' coolt :) Gick ut och trixade lite sedan ;)
image96
SOV SÖTT <3

Nya fotbollsskor?

Ska snart iväg med pappa till Allum och titta på grässkor, har aldrig haft några och skulle vara bra att ha det. Dom ska ju helst inte kosta så mycket, hoppas jag hittar några som inte kostar hela mina livsbesparingar ;)


KONFAKLÄNNINGEN!

Japp, köpte den på Åhléns och den kostade 299 kr. 5 bilder :)
image89
(ni som har konfirmerat er, kan man ha på sig detta? Ni som inte, tycker ni det är fint? :))

dagens

provade lite nytt sätt att lägga in dagens på. Vad tycker ni? Lättare för mif iaf att lägga in en bild :)
Har fotat konfaklänningen också, kommer när jag har hunnit äta upp min macka :)
Klänning från (mammas)
Hood från H&M
Skärp mammas gammla
Hårspänne från ??
Skor från race Marine
Jacka från altidude
Väska från Stadium
image88


senaste inlägget...

...blev jättekonstigt, men det funkar inte att ta bort eller ändra :S
Ska gå och´lägga mig nu, SOV SÖTT!

pumpsen

Många som har frågat om vad pumpsen kostade, kul :) Dom kostade 550 kr och jag köpte dom på MQ.
Dom finns som sagt i svart och rosa också. men jag letade lite och hittade dom i blått också. Skitsnyggt

  

image78

A-PLAN!!!!

JAAA! Det är bestämt! På Söndag ska vi spela på A-PLAN!!!! :D har spelat fotboll i 8 år och det har alltid varit helt förbjudet att typ sätta foten på planen och nu ska jag få spela där! Detta är typ det största som händer detta ÅRET!!!!
ÖVERLYCKLIG!!! :D


dagens igår ;)

Japp nu kommer det som jag hade på festeniågr, blev lila strumpbyxor ! :)
Satte upp håret med massa nålar, men tog ut som när vi var ute och cyklade.image71
(cyklade :))

dagens

HEMMA! :)

Har varit på träning nu, kändes gött ;)
Men nu har jag ju missat massa grejs och har värsta mycket grejs att ladda upp :)
Så om det är något du saknar får du säga till, har inte tid att ta på mig konfakläderna nu, men hoppas att jag hinner med det imorrn.
 Idag hade jag iaf på mig:
Jeans från Acne

image68 


tooooday...

...I'm vearing:
klänning från Vero Moda
linne från H&M
strumpbyxor från Lindex
skor från Björn Borg
gammalt armband som jag fick av farmor :)
(bild kommer när jag är hemma,
deras dator har någon konstig inställning ;))

Snart fest

Hejhej!

Japp nu är det snart fest. Vet inte riktigt hur jag ska ha håret. Tror att jag lockar det och sätter upp några längder med hårnålar.
Var precis på stan med mamma och moster. De va jättefest där! Aa, för RÖGLE då, som har gått upp till elitserien :) grattis säger jag till dom. Men jag köpte iaf ett par lila strumpbyxor som jag tänkt ha på mig idag :) Sedan köpte jag faktist konfakläder också. Vet inte om de va bra eller dåligt men dom var jättefina iaf. En vit ganska enkel men fin klänning från Åhlens. Bilder kommer anntagligen upp när jag kommer hem eller imorrn efter festen.

Nu kanske det är dags att börja göra sig iordning.


skåne

När jag tänker efter ska de faktist bli ganska skönt att komma bort ifrån ''allt'' och kunna slappa lite :) Men förhoppningsvis bloggar jag därifrån ;) Tog med mig springkläderna också och hoppas att det blir en vända på lördagsmogonen :)

Fick presic ett mail från min tränarkolega Susanne, hon hade ordnat en liten överraskning till os tränare :) Jag tycker det verkar jättetrevligt! Undrar vad vi ska göra.

dagens

japp, idag åker jag till mormor då. Hoppas att dom har fixat sin dator så jag kan blogga därifrån. tar med Måns kamera iaf så får vi se om den blir använd ;) Hade tänk göra ett fint kollage med dagens och hur mitt hår ser ut idag men det verkade jag inte ha tid med, så ni får klicka upp bilden ;) Ganska dålig bild men ni kanske liksom förstår att jag har jättemånga spännen i så de blev ganska fint :)
Skiiit också! Nu tog batteriet i kameran slut så att jag inte kan ta kort på halsbandet som jag gjorde i slöjden och har på min idag :( Men om ni vill se det får ni lägga in en kommentar. (kanske har lite tid över när jag kommer hem från skolan ;))
image63

linne från h&M
långärmad från h&m
jeans från acne

Det lönar sig att klaga :)

Någon mer FRIDA-prenumerant som har blivit besviken?
För dig som inte vet vad jag pratar om ska jag berätta för dig att det är såhär att i förra frida-numret stod det att man skulle å filmen ''She's the man'' med nästa tidning. Men sedan när nästa nummer kom ut så var det tydligen ingen film i tidningen! Och om man går in på sidan så står det mycket riktigt där att ''om man är en prenumerant och vill ha filmen får man lägga en 20-lapp i ett kuvert och skicka det till FRIDA-redaktionen''. Men NEJ! Gör inte det, gör ist som ja och många andra och skriv till [email protected] och klaga. (Glöm inte namn och adress om dom ska kunna skicka filmen till dig ;))
image62

HAHA IDA

Världens sötaste tjej har precis spammat mig med kommentarer :)

Snart är det ÄNTLIGEN dags för tonår! Som jag har längtat asså ;) Ska verkligen blir super att träffa alla!!! <3
(GICK ANTAGLIGEN ATT AVBOKA ATENE OCH DÅ KAN JAG FÖRLJA MED PÅ LÄGRET!!! :))


dagens

image60
idag har jag på mig:
jeans från relay
t-shirt från Gina tricot
cardigan ??
 
Målade naglarna lila igår med nytt nagellack :)


dagens

image59


körde enkla kläder idag:
jeans från replay
    och
t-shirt från Gina Tricot
(två slappa toffsar också, kändes riktigt sofft ;))

9-0

Småtjejerna vann med 9-0 mot Landvetter ;)
faan asså, jag måste va en jävligt bra tränare XD

orkade inte i längden

image54
blev lite FÖR sommrigt med klänning, tog på mig roxybyxorna ist ;)

sommaren är här

japp, när jag kom hem slängde jag på mig sommarklänningen som kommer bli väl använd i sommar
image53
(vinterblek!)

på löördag...

...blir det detta
image47
    

dagens

image45

CHECKA SKORNA!!! Sorry att jag har lite omatchande svarta strumpor ;)  Hade inte på mig skorna i skolan idag (tyvärr), men ville visa hur dom såg ut på. Fotade med ytterkläder på också.

kläder:
linne från VILA
tröja från H&M
jeans från acne (igen :P)
jacka från altitude
väska från adidas

skor:
från björn borg (bild ett)
från race marine (bild två)

Grease 2

image43

Fick låna den av Amelie idag! :) Den är verkligen jättebra!
Om du inte har sett den måste du se den! Men gör de några gånger,
första gången är den väl lite halvbra, men nä du har sett den massa
gåner kommer du älska den ;) ska se den nu

pumps

Ja, för att följa upp den historian borde jag kanske berätta att jag och mamma tog en snabb sväng till stan idag och tittade på pumps till fest och konfa. Hittade ett par helt otroligt snygga på MQ. Och gissa vad? Köpte dom :P
image42
(finns i rosa och svart också :))

dagens

image41
t-shirt från MONKI
hood från H&M
Jeans från Acne

basshunter - boten anna


image40


snyfft...

pumps? någon?

image39


är på jakt efter ett par pumps som ser ut som dessa fasst med mindre klack.
Någon som vet var jag kan hitta till ''rimmligt pris''?

matchen

HATAR NR 19!!! Men vi vann matchen ;)

Jaa, nu sitter jag här och kammat igenom det blöta håret med fingrarna. Vi vann matchen, 4-0 till oss! Jippie ;) Vi va riktigt bra, men shiit va jobbig nr 19 var! Asså jag lovar hon hatar mig också men hon va värst asså! (går inte in på några detaljer, för allas trevnad).

men om ni har tråkigt så vet jag en sak du kan göra, sammla ihop lite kompisar, ta med er ett extraombyte kläder och byt om i en åkande bil, JAG LOVAR, SÅ KUL HAR DET INTE VARIT FÖR MIG PÅ LÄNGE! :D

street hockey!!!

image38

Haha! Spelade street hockey igår med brorsan, du kan ju tänka dig hur de såg ut! Jag snubblade runt där med mammas gammla inlines och han åkte värsta provsigt. Men gissa vad resultatet blev! Jag vann, 10-8!!! Men jag fegade väl ganska mycket också ;)
Ha en världsbäst dag ;)

dagens

god morgorn!!

Snart är man påväg till konfan då, längtar jättemycket! Saknar alla så otroligt mycket!!

Sedan blir det fotbollsmatch :)

image37

dagens:

linne från lager
hood från vero moda (?)
jeans från acne

ICA:S BLOCKCHOKLAD

Helt enkelt ÄLSKAR ica:s blockcoklad!!!!
Den mörka är godast ;)
image36

dagens

Tjoo alla ''barn''

Helt ok dag idag med träning som topp på schemat. De gick ganska bra på övningarna men på matchen var jag ju bara helt sämst!! Men alla va lika glada och uppmuntande iaf :)

Imorrn blir det konfa på förmiddagen och match på eftermiddagen :)

Dagens består av lite slappa kläder:
Hood från H&M
Linne från Lager 157
Jeans från Acne

image35

dagens

image34


på mig har jag:
tröja med tryck från ZARA
vitt linne från H&M
favvojeansen från acne

Lite konstig dag idag egentligen. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men nu (hela fredagen) ska jag softa loss asså :) Så himmla skönt ska de bli att äntligen få vila lite! Imorrn är det då fotbollsläger, vet inte om jag orkar med de :( Men jag får väl gå iaf, de blir säkert bättre när jag är där ;)


Trevlig helg underbara läsare ;)

dagens

Hejhej :)

Idag har jag verit med Karin på allum och köpt en foundation. Inget speciellt annars, jävligt mycket godis XD De va ju inte så bra eftersom det inte är helg än :O Men vi får väl bli tjocka och feta och leva tsm och äta godis.

Men iaf så ska vi snart dra tillbaka oss till TONÅR!! JIPPIE! Sankar alla där så otrolit mycket! Har inte träffat dom på 3 veckor :O

image33
Men till dagens ära har jag på mig :

Röd t-shirt från Barcelona
Blå cardigan från ??
Jeans från Acne (älskar dom)
(karin tog korten)

dagens (igen) :O

image32


ok, ja tränade ju småflickorna idag så för alla älskade läsars skulle la jag ut en bild på mig innan jag gick :)
Förlåt för att jag är så hopplöst sämst på att redigera :S Någon som har något tips?
Haha, vill ni veta vad jag har på mig? Ähh, eftersom jag älskar er alla så otroooligt mycket skriver ja de ;)

underställ från CRAFT
shorts från TEAM SPORTIA
skor från NIKE
Hood från H&M
Mössa från MONKI

Har tänkt på om jag ska sluta använda smilisar? Va tycker ni? Jag har så svårt att uttrycka mig utan dom XD
Wopps, där kom en :P Och en till, ne jag måste verkligen sluta! Hjälp, hjälp! Kan ¨någon rädda mig från smilivärlden???


dagens

image28


sporty today :

grått linne ffrån lager
trekvartströja med ränder från dcate
jeans från acne

på bilderna ser det ut som att det är fläckar
på kläder m.m. Men det är det inte.
Dålig kamera!


franskaprov!

45,5 av 51 + 10 verb på frnskaprovet!! :D
Ville bara säga de!

GLAD :D

Japp, nu är jag glad förstår ni ;) Har varit ute oh sprungit, då blir man ju glad när man kommer hem :P

Men sedan så ska ju jag komfirmera mig nån gång om någon månad, så om någon har något bra tips var man kan köpa vita klänningar eller skor, kommentera ;) <3

Och jusst de, imorn får vi tbx franskaproven :S


''banka bäver''

HejHej :D

Skola idag! Tror aldrig jag har haft så kul i skolan :) Asså inte bara idag utan dom senaste veckorna :D Å de blir bara bättre och bättre ju närmare sommaren vi kommer ;) Men iaf så efter skolan satt jag, Renée och några killar ur klassen och spelade ''banka bäver'' (kortspel) SKITKUL :D

Kul va de också hos Pavia i Lördags :)

Men nu ska jag göra lite läxarbete. Jobbar med Ronja och Joanna i Frankskan. Ska skriva lite på Parisarbetet och sedan ska jag läsa på till NO:provet. Jusst de! Sen e de ju löpträning med fotbollen :D


kvalitet

Kvaliteten på bilderna är inte bra alls som ni kanske har märkt. Men det är för att jag inte har någon kamera förrutom på mobilen och den har 0,3 megapixlar så du kan ju tänka dig att bilderna inte blir dom bästa. Så ifall jag vill ta en bra bild måste jag låna pappas eller min lillebrors kamera och min pappa är bara hemma på kvällen och han har med sig kameran till jobbet så den brukar jag inte ha tillgång till så ofta och min brors kamera är väldigt komplicerad och han brukar inte vilja hjälpa mig. Men vänta tills jag har varit i USA så ska du se att jag har köpt en kamera. ;)


gårdagens

image23

Niice day :


Acne Jeans

Vit Tröja

 Temple cardigan

Hope halsbandet fick jag i födelsedagspresent men det

är från barncancerfonden och kostar 295 kr
image27


??

Nu har jag skrivit några inlägg, och jag går och tittar på bloggen.
Då är dom inte där! :S Väntar med att lägga in dom igen så kanske dom är kvar då.
image22


dagens

enjoy ;)

image25 
tight day :S

långärmad svart tröja - H&M
Kortärmad svart tröja - H&M
ALLDELES FÖR SMÅ JEANS :S - JC
Halsband - ? (födelsedagspresent)

Hade ett par gammla jeans dag, STORT MISSTAG! Satt så himmla tajt!
Shiit va ont de gjorde asså :S (runt höfterna)


RSS 2.0