BLONDINHUMOR

En blondin ringer till sin pojkvän och säger: "Kan du komma över och hjälpa mig. Jag har ett jättepussel. Och jag kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra."
Hennes pojkvän frågar: "Vad ska det bli när det är färdigt då?"
Blondinen säger: "Enligt bilden på lådan så ska det bli en tupp"
Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitarna på bordet.
Han tittar på bitarna en stund. Sen tittar han på lådan. Sen säger han: "För det första, det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig att kunna sätta ihop de här bitarna till något som liknar en tupp."
Han tar hennes hand och fortsätter: "Nu tar vi en drink och sen........"
Han suckar djupt
" ..... sen stoppar vi tillbaka alla Corn Flakes i paketet igen."




GRATIS, KUL

01.25, jag ligger och sussar helt oförstående om vad som snart kommer hända mig, DRRRRRR (min sms-signal), jag tänker "nee, jag orkar inte, jag tar det när jag vaknar" DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, jag tar upp mobilen och sätter den på ljudlös, men man hör ändå föööör väl när det vibbrerar, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, jag får dampet och vill stänga av mobilen men kommer på att jag har ställt klockan så om jag stänger av den kommer jag komma försent, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR,
DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR, DRRRRRR. 20-SMS!!!! FRÅN PIERRE! Och på alla står det "Hej, vad gör du?" På 20 SMS! SÅ ARG JAG BLEV PÅ HONOM! Och sedan typ 3 minuter efter alla sms när jag "typ" somnat igen, så ringer han! Nu i efterhand kommer jag inte ihåg vad jag sa men jag kan tänka mig att det var något i stil med "skooojar du meeed mig elleeeer????". Sedan la jag på och somnade om, han störde mig inte mer.
Förren kl 8 då han ringer igen, då ger jag mig och bestämmer mig för att jag inte kommer kunna somna igen, men jag är tydligen fortfarande ganska groggy eftersom jag pratade med Martin ett tag och sedan med Pierre och trodde att jag pratade med Pierre hela tiden, men det får man ta när man ringer någon som sover sådär.

Sedan var jag då på marknaden igen. Men denna gången var det vi som stod vid fotbolssmålet. Det var faktist jättekul, vi övertygade personer att dom skulle skjuta och så. Jag skuter då i 71 km/h, riktigt stolt!
När vårat ''skift'' var slut gick jag, Elin och Mathilda runt och provade alla gratisgrejer, jag fick en vattenflaska, ett nyckelhasband och en massa godis!

När Måns är klar med pingisen åker vi iväg till Rip Curl utförsäljningen, hoppas jag hittar något i min storlek, dom brukar vara ganska små där.

Sedan blir det träning, som jag har längtat!! :D

LEDIGA LINNEA



Idag var jag med söta Linnea. Först gick vi ner en sväng till marknaden som vi snabbt insåg var jättetråkig, så vi gick och köpte lite godis för att sedan ta oss upp till mitt hus igen, dagens motion. När vi kom hem satte vi oss med godiset framför TV:n och bara gottade. Haha, mycket gottande idag. Efter det sjöng vi lite SingStar tills vi inte kunde prata, då gick vi upp till mitt rum och var osociala, läste FRIDA. När vi tyckte att vi hade varit tillräckligt tråkiga gick vi ner och spelade stress. Jättekul! Linnea hade en annan variant som jag aldrig spelat förrut men den var mycket roligare! Efter det var det dags och äta, och nu har Linnea åkt hem. Längtar redan till Torsdag när jag ska träffa Linnea och alla andra söta. Bland annat Ida som spammade oss med sms om att vi skulle KOMMA på Jannes fest, ledsen gumman, hoppas du hade jättekul utan oss!

Imorgon ska jag gå upp i ottan och stå i fotbollsståndet på den tråkiga marknaden, får se om jag hinner med Rip Curl utförsäljningen också.
PUSSAR!!

JAG HAR SYNDAT

Jag som skulle hålla mig till ju! Hur kunde det bli såhär fel?

Jag vet vad ni tänker, och ni har rätt. I Onsdags så köpte jag ett par Adidas Superstar på InterSport för 390 kr istället för 750. Och jag köpte ett par jättelånga vantar från Indiska för 25 kr.

 

mina skor och mina vantar, visst var dom okej?

GLASÖGON


APPART




VARFÖR?!!!

VARFÖR GÖR MAN SÅHÄR? VARFÖR? VARFÖR? VARFÖR?

NÄR MAN ÄNTLIGEN HAR SKRIVIT TYP 10 UPPGIFTER I TENTAN SÅ GLÖMMER MAN ATT SPARA OCH DET FÖRSVINNER OCH SKIT!

EN ÖVERDOS...

...tog jag idag i skolan, av halstabletter. Det stod i bruksanvisningen att man skulle uppsöka giftcentralen om man hade ätit för många men jag tror att jag får klara mig utan då, hinner inte. Så sjukt mycket läxor nu! Känns som att man bara kommer hem pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggar, hostar, pluggaroch hostar...
Lite tråkigt liksom, börjar tröttna.

Tur att det var en kort dag idag, så är det ju träning ikväll, typ då man kan vila, haha!

Hoppas ni inte har lika mycket läxor som jag, nu blir det hemtenta!

FRANSKA

Sitter i skolan nu, bara franska kvar.
Blir nor ganska chill. Går faktist bra i franskan nu, jag har börjat fatta mer ;)
Efter skolan idag så blir det läxooor, läxooor och gissa vad? LÄXOOR!!
Orkar egentligen inte men det får lösa sig ;)

PLOCKA SVAMP

Idag var vi ute i skogen med failjen Wedekull och plockade svamp, mysigt. Hittade några tråkigt kantareller, vet inte ens om det är gott. Sedan efter det fick jag skynda mig till 00:ornas träning, jag har slutat där nu så idag så vi mest hejdå och sånt. Efter det blev det träning med mitt lag, helt okej. Är jättetrött nu och jag hoppas att jag somnar gott inatt.

Det har hänt en massa andra roliga grejer i helgen också men jag orkar inte skriva nu, somnar snart.

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............................................

KROSSAD

Jag tror att jag krossas under denna stora mängden läxor! Har typ inte tid till annat!

Idag i skolan var det foto med kamratstödjarna, haha. Tror jag blev jättekonstig, får hoppas att jag inte blir det ;)

Träning ikväll, hoppas jag hinner med alla läxor innan :/
Har gjort lite matte, ska köra franska nu och fortsätta med matten sedan.


PUSS PÅ ER ALLA UNDERBARA!

JAG FRYSER

Jag fryser, jag fryser, jag fryser jag fryser jag fryser!

Jag fryser var nog den vanligaste frasen på hela kräftskivan, det var ju hur kallt som helst! Och stackars jag som fick ligga på golvet, jag fick bara en tunn liten film medans dom som satt och myste i soffan fick ha stora täcken. Nee, det var en ganska kall kräftskiva. Jag tror jag börjar bli sjuk.


En massa läxor som ska göras så det blir nog inte så mycket tid över till bloggen, man måste ju sova liksom. Till och med när jag ligger i sängen med mitt tjocka duntäcke, en flisfillt, långa tjocka mjukisbyxor och pappas gammla fleecetröja FRYYYYSEEER JAAAG! 


KRÄFTSKIVA

Nu drar jag iväg till landet, KRÄFTSKIVA! Kommer sakna alla söta människorna på VISTA så otroligt mycket men jag kommer på nästa :D
Ta hand om er!!! <3

miniii-meee ;)

WOHOOOO!

Vi vann matchen mot Torslanda igår med 1-0! JAAAA! Vi görtjänade det verkligen! En jättespännande match där vi verkligen kämpade in i sista sekund! När det kanske var ca 1 miinut kvar (!), så gjorde Louise ett riktigt kämparmål skitbra! Alla tjejer var verkligen jätteduktiga! Älskar er!!

När jag var hos tandläkaren igår bestämde dom att jag skulle få en bettskena, som man ska ha när man sover. Och till min stora förskräkelse började dom prata om operation också :S Får se hur det blir med det.

Ikväll är träningen inställd så då följer jag med gänget till tonår, Jippiiiieee!!

KOLLA BETTET

Ska iväg till tandläkaren nu och kolla bettet, vilket besvär jag har med mina tänder asså, helt konstiga är dom. Hoppas att det inte gör för ont i alla fall. Tror inte att jag ska ta några sprutor eller så, det enda jag ska göra är väl att bita ihop hoppas jag.
Önska mig lycka till!


CHILD


jag önskar att jag var liten igen, att jag kunde gunga på gungorna hos mormor och morfar, att veta att om jag ramlade fanns det alltid en vuxen där som hjälpte mig upp, sa att allt skulle bli bra och blåste på såret, nu står man på egna ben.

TWO


i feel worn apart

GLOSOOR

Hemma från skolan nu, seeg dag :/ Har fått en massa läxor som måste göras, kommer ju inte ha någon tid i helgen då det är kräftskiva så jag får väl jobba på nu, börjar med franskaglosorna, dom ser hemskast ut!
bjuder på en härlig bild så länge ;)


SUNDAY



Linne från H&M
Jeans från Forever 21
Hårband från H&M

Har precis varit på allum med mamma och köpt en stödgrej till min fot, hoppas att den funkar. Går nog inte på min träningen ikväll men jag ska nog hinna med 00:ornas.
Seees!

HALLONGROTTOR


igår bakade jag hallongrottor, mumma!

MITT PÄRLHÅRBAND

Idag var jag och mamma en liten stund på nordstan för att köpa
present till min kusin. Då hittade jag detta söta hårbandet på
H&M som fick följa med hem.




LABBRAPPORT

Nu lite sådär lagom sent har jag bestämt mig för att renskriva min labbrapport, kul ;)
Haha, kommer säkert somna framför datorn, önska mig lycka till!


NY FAVORIT

manfredd mann - do wah diddy diddy


DET HAR REGNAT



såhär mycket regnade det för några dagar sedan, mysigt!
vem älskar inte hösten med allt regn, jag tycker det är helt underbart!

MINA RÖDA SKOR

Idag hade jag på mig mina
underbart fina röda puma 
                                                  

INNAN SKOLAN

En snabb uppdatering nu innan jag springer iväg till skolan.
Ikväll är det tonår, äntligen! Har längtat ända sedan vi slutade det sista, men innan är det en lång skoldag som slutar 16.00, usch! Men när man vet vad som väntar en sedan klarar man av det ;)

NÅGRA FINA DAGAR




såå häär har jag sett ut dom senaste dagarna :)
nu ska jag snart iväg och spela match, önska mig lycka till!

RSS 2.0