NÄSAN RINNER OCH HALSEN BRINNER









HJÄLP! JAG SITTER FAST!

Tänk er in i detta.

Du och dina kompisar sitter på tåget, ni är helt slut efter en lång dag på stan, du har en massa påsar med nyköpta kläder att hålla reda på. Du vilar lite på tåget. När du börjar närma dig stationen samlar du ihop alla påsar och grejer. När du ska resa dig så kan du inte, det är något som håller dig tillbaka. Du tittar ner dit du satt och ser att grejen du drar upp din dragkedja med har fastnat under en liten grej i stolen. Du får panik. Ni är ju snart framme, du måste gå av! Du börjar dra lite försiktigt i jackan men förstår att den inte går att få låss. Du börjar bli rädd och säger till dina kompisar, dom drar i din jacka men får inte loss den, nu har dina kompisar också panik. Ni börjar skriva förtvivlat efter hjälp! Du blir jätterädd över att ni ska missa eran station. Tåget stannar, du blir en av dina kompisar så förtvivlade att hon drar så hårt hon kan i jackan. Grejen lossnar, du är fri. Men nu kan du ju inte dra upp dragkedjan. Du hör dig själv säga "Du förstörde min jacka". Helt plötsligt ser du att hela vagnen är helt tyst, alla tittar på dig och dina kompisar, konduktören har kommit fram för att se vad som händer.

Då förstår du och dina kompisar hur otroligt komiskt detta är och ni lämnar vagnen skrattandes.
Ta vara på varje år, varje månad, varje vecka, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund, varje ögonblick.


LJUVLIGA DAG

Heej sötnosar :D

Ida sov över här inatt, mysigt mysigt , vi gjorde väl lite allt möjligt eller? Men alltid lika kul!

När Linnea hade väckt oss med ett sms vid tiotiden i morse så åkte vi in till stan. Där träffade vi Linnea, och senare anslöt även Emma och Karin. Jag tror att jag var på riktigt shoppinghumör idag, jag köpte en skjorta, en klänning/tröja, en långa kofta, ett armband och en lovsångsskiva. Haha, jag köper nästan aldrig något när jag är på stan, och aldrig så mycket samtidigt! Men det var jättekul och även om jag var trött hela dagen så var jag på toppenhumör och jätteglad :D

Måste bara berätta om jeansen också, jag har provat säkert 30 pas jeans idag, seriöst!!! Den sissta affären vi var inne i var JC, där får man ju i alla fall bra hjälp. Där provade jag en massa jeans innan jag tillslut gillade ett par, men dom satt för tajt i midjan, så jag bad henne att ta fram ett par större. Då fanns dom inte!! Buhuhuuu, hon ringde till andra JC affärer också men dom var slut :( Dumt, men hon som hjälpte mig var jättesnäll och trevlig, tack för hjälpen :D


på väg hem ;)


hittade denna fina på rut m.fl :)


läs idas blogg också, http://thebrightside.webblogg.se/


EN FÖDELSEDAG



en vacker födelsedag hade jag på mig detta :)

BE FÖR SVERIGE

be för sverige


FROSSA

Idaag var det riktig godisfrossa!! Men man klagar ju inte när man kan se på film typ hela dagen ;)

Bästa Ida kom precis, ska hjälpa henne lite med sin blogg, puss på er!! :)



 

tröja från H&M
jeans från acne
stora strumpor från ullared


VÄRLDENS BÄSTA FREDAG?

Hej babes !!

Om ni bara visste hur upptagen jag har varit på sensate tiden! Till att börja med så har jag gått upp jättetidigt hela helgen för att hinna till zonlagsträningen, jag blev uttagen :D Hemskt att behöva gå upp så tisigt på en helg men det var värt det! Sedan har jag gjort typ hundra saker.

BARA EN VECKA KVAR TILL LOVET!!! :D

Har jag berättat om hur min fredag kommer bli? Måste nästan göra det helt underbar kommer den vara!
Vi börjar klockan 0800 med NO, ganska seegt, men typ det ända hemska på dagen. Sedan är det SO och där jobbar vi med antikens Grekland så vi ska se på Troja, man får ha med sig godis, kuddar, filtar och en massa sådant mys. Efter det blir det Livskunskap och där fortsätter vi titta på Troja. Sedan är det franska då vi ska se på en fransk film. Och på engelskan (sista lektionen) ska vi se klart på Troja.
Är det någon som förstår vilken underbar dag detta kommer vara?

Och just det! Efter skolan ska jag vara med bästa IDA! Och senare på kvällen ska vi till min kusin som fyller år!!

VÄRLDENS BÄSTA FREDAG HOPPAS JAG PÅ :D


LOVSÅNGER


blessed be your name


så länge jag lever


öppna mitt hjärta för dig gud


du som är törstig

MUCH TO DOO

Hej alla söta underbara!

Joo, jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men vet ni vad? Jag har varit upptagen? Och vet ni vad? Jag har haft så sjukt kul! I fredags var jag och några söta tjejer i kyrkan, jättemysigt! Det blev ganska sent så vi sov över där. När alla hade gått och lagt sig så såg vi hur tre vita saker "flöt" in i rummet, haha vi blev skiträdda! Sedan försvann dom. Sedan kom dom tillbaka, och så vi skrev asså! Sedan råkade en av dom vita sakerna komma åt lysknappen så då såg vi vilka det var som hade dopdräkter på sig och papperskorgar på huvudet. Haha, men det var kul! Senare på kvällen var det dags för VISTA och träffa en massa underbara personer och sjunga en massa vackra lovsånger, "blessed be..." och en massa andra :D
Typ det som har hänt i helgen, joo, vi spelade precis match mot Bergum och förlorade, men vi kämpade!!! Ikväll blir det träning.
 
kram på alla er som inte fick en kram av mig igår, ni som fick kan få en till!!! <3


mina trötta vänner

C'EST UN CAUCHEMAR

Hej hopp alla underbara!

Sitter här i bibblan och tränar alla typ hundratals glosor! Snart är det franska, hoppas att vi får öva på glosorna under lektionen. Vi får i alla fall lyssna på texten och det är ju bra. Lång dag framför, slutar runt 16.
c'est un cauchemar - det är en mardröm

PUSSAR PÅ ER!


WORKING WOMAN

Jaa, helt okej dag i skolan idag. Ganska chilla ämnen så som idrott och slöjd, har börjat på ett par pyjamasbyxor, dom kommer bli skitsnygga ;) Sista lektion hade vi franska och den bara flög iväg, skönt.
Nu ska jag försöka stoppa i mig något innan jag börjar med franskan, puss på er!



T-shirt från Ullared
Jeans från Forever21
Mysstrumpor från Ullared

MIN JENNY

Nu ska jag på Jennys avtackning, hon slutar som ungdomsledare buhuhuuu :'( Men jag kommer träffa henne ändå, om någon månad åker gänget upp till Borås för en trevlig stund med Jenny. Men idag kommer också Clara och hennes pojkvän, får se hur det blir ;) Tyvärr kan jag ju inte stanna så länge eftersom vi ska iväg till Ullared sedan, men jag får försöka prata med alla innan gudstjänsten, ha en underbar dag i regnet!

PANNKAKOR OCH GUAcAMOLE

Hej alla gullungar, vill ni höra om min dag?

Det började då med att jag gräddade underbart goda pannkakor till lillebror och mig. Så sjukt gott! Borde äta pannkakor till frukost varje dag!
Sedan hängde jag lite framför TV:n och somnade nog några gånger innan det var dags att ge mig iväg till matchen. Idag speldes matchen mot Hissingsbacka. Vet ni vad? Sävedalens IF gjorde en riktig kämparinsats och vann med 1-0! Wohoo, och när jag kom hem var jag på jättebra humör så efter duschen ville jag känna sommar och gick runt i huset i min rutiga halternäckklänning, men det blev tyvärr lite kallt. Men ett sådant litet problem löser man med tröja och strumpbyxor ;)
Det var i alla fall tomatsoppa till lunch innan jag och mamma drog iväg till IKEA, KAOOOOS! Hur mycket folk som helst och dom höll på att bygga om och en massa jobb, men vi tog bara lite småsaker och åkte hem.
Nu ska jag göra jättegod guacamole! :D
(idag jag man ju såklart också ätit en kanelbulle ;))



rutig halternäckklänning från H&M
tröja från billabong
leggins från san francisco


FRÅN BÖRJAN

Nu kör jag om hela designen från början, får se hur det blir ;)

IDAG KÄNNER JAG MIG KREATIV

daaageeen kääändeees lååååång idaaag.......

men när jag kom hem kände jag att kreativiteten flödade, mitt senaste verk!


orginal





vilken gillar du bäst? :)


SOM ALLA ANDRA

jag faller för grupptrycket och gör som alla andra,
LÄNGTAR TILL SOMMAR
LÄNGTAR TILL ATT ÅKA UTOMLANDS
LÄNGTAR TILL LÄGER
LÄNGTAR TILL ATT SLIPPA SKOLAN
LÄNGTAR TILL MYSIGA ÖVERNATTNINGAR
LÄNGTAR TILL TÅRFYLLDA ANDAKTER
LÄNGTAR TILL ATT VARA LEDIG
LÄNGTAR TILL ATT FÅ VARA HÄRLIGT BRUN IGEN

RÖÖÖA

Heej vänner!

Gick helt okej idag på orienteringen. Fick MVG i all fall ;) När jag kom hem kände jag mig jättefrusen och det såg såhär höstigt kallt ute. Så jag piggade upp mig själv genom att måla naglarna lysande röda, mumma!

Har jobbat på No-tenatn i ca en timme nu. Och jag som trodde att jag var klar med den, ack vad fel man kan ha. Jag har fortfarande en massa bilder att måla och scanna in i datorn, sedan är jag lite osäker på vissa frågor men jag får be mamma kolla igenom det när hon kommer hem.

Nu ska jag göra pasta carbonara och ikväll är det tonår!
 

MEE

Nu tar jag ett break! Pappa har hjälpt mig med No-tentan i ca tre timmar nu. Asså jag var blev irreterad på honom, men värsta snällt att han hjälpte mig! Tror att jag förstår allt nu så imorgorn efter orienteringen så ska jag renskriva den. Jättego dag imorgon då vi samlas vid Härlanda 9.15, vilket betyder sovmorgon ;) När vi orienterat i max en timme så slutar vi, så skönt! Jättebra att göra läxor! Och på kvällen är det tonår, JAAAA :D

Önska mig lycka till imorgon med orienteringen, nu ska jag gå och vila mig själv!
  


RSS 2.0