TACK FATIMA

Som ni ser så har det blivit lite förändring på bloggen, gillar det, mycket gladare!
Och den som satte fart på denna förändringen är Fatima, en helt underbar tjej som sa att hon ville hjälpa mig med en header. Visst är den hur snygg som helst? Så fantasifull och, jaa livlig :D
Älskar den tusen gånger om!

När jag hade fått headern så kändes det lite tråkigt med dom andra färgerna så jag ändrade dom, till det bättre hoppas jag ;)

_______________________________________________________________________________________________

Imorgon efter skolan åker jag, mamma och pappa ner till Skåne för att titta på fotovisningen och välja vilka kort vi vill ha, ska bli jättekul! Men vi kommer nog inte hem förän sent så det blir nog ingen bloggning imorgon, om jag inte hinner med någon efter skolan innan vi åker.

GLÖM INTE LÄSA FATIMAS BLOGG, HON ÄNDRAR DESIGN TYP VARJE VECKA! HÄFTIG ÄR HON ;)

ÄLSKAR ER

Cookie Jar


INSPIRATION PÅ HÖG NIVÅ

Jesus Freak - DC Talk


DESIGNED BY JESUS, MADE IN HEAVEN

Detta med religon är ett stort mysterium. Jag menar, jag är kristen. Men om du skulle se mig på stan, skulle du tro att jag var det då? Jag har varit på några läger, konfirmationsläger, läger med kyrkan, m.m. Och om man tar personerna på dom lägrena och sprider ut alla på stan. Om jag inte visste att dom var kristna skulle jag inte tro att dom var det.

För jag har en ganska speciell bild om hur kristna ska vara, dom ska se snälla ut, dom ska ständtigt gå runt och be, dom ska vara försiktiga och blyga. Jag menar, vad är det för ideal? Jag känner jättemånga kristna personer som hoppar runt och skriker hela tiden, som tar för sig av det dom får, som är glada och framåt. Är det inte lite konstigt att jag som vet att alla kristna inte är på ett speciellt sätt ändå tänker mig att dom är det, vad tror då alla som inte är kristna?

Som inte träffar så många kristna, eller inte vad dom vet i alla fall.
För ungefär en vecka sedan chattade jag med en kille på msn som jag har känt sedan förskolan, och helt plötsligt så sa han något, då gick det upp för mig, han är ju kristen! Jag blev så otroligt förvånad, men glad. Han är en sådan person som man skulle kunna träffa på stan och inte förstå att han är kristen.
Det är det som är så underbart, alla är olika, även om några kanske är kristna så betyder det inte mer än att dom tror på något som andra inte tror på, och så är det kanske egentligen med allt?

HEIDI KLUM



Allt prat om att alla modeller är smala och underviktiga är jag lite trött på. Visst, det finns jättemånga modeller som man ser mår dåligt på grund av sin vikt. Men en som jag tycker är riktigt snygg det är Heidi Klum. Hon ser verkligen sund och frisk ut, man ser ju att hon är jättesmal, men man ser ju också att hon inte är anorexia smal, hon är helt enkelt snygg!

TRÖTT

Har kommit hem nu, var en jättetrevlig och roliga helg med alla söta tjejer!
Är hur trött som helst och vill absolut inte gå på träningen idag, jag orkar helt enkelt inte! Det är ju skola imorgon också så jag måste ju få sova lite.

söta anna <3


FRIDAY



Hann med en snabb bild innan Livskunskapen.

Blus från Billabong
Jeans från Forever 21
Halsband från OXXO

NO TIME

Ledsen för att det inte har blivit så mycket bloggande på senaste tiden, men det händer ju mycket i skolan. Igår var jag på tonår med alla underbara personer, dom betyder verkligen jättemycket för mig, ALLA!

Ikväll ska jag och familjen iväg och se Arn på Bergakungen, jag har sett den första filmen och lyssnat på alla böcker, jag tycker absolut att filmen är bättre än böckerna ;)

Imorgon åker jag, dom andra tränarna och mina kära 00:or iväg på träningsläger. Deras första träningsläger! Hoppas vi får det kul! Så det blir väl inte mer bloggande förräns måndag kanske söndagkväll, ha det bra!

MIN IDA



Måste bara prata om en person som har en väldigt stor del av mitt liv. IDA! Jag träffade Ida för ungefär ett år sedan. Och det året som jag har känt henne har varit helt otroligt! Vi har skrattat tillsamans, vi har gråtit tillsamans, vi har sjungit tillsamans, vi har haft ont tillsamans. Vi har gjort väldigt mycket tillsamans, det är konstigt att man på ett år kan komma så nära en människa. Ida har hjälpt mig att stå för vem jag är, stå för att jag är kristen vad alla andra än säger. Ida är en sådan människa som bara sprider glädje omkring sig, alltid lika underbart glad.

Ida, du är min! <3

EN SOMMARDAG



En vacker sommardag i sommras hade jag på mig detta

Linne från Åhlens
Väst från Freeport
Jeans från Vila
Halsband från Glitter


THE BRAZILIAN JOB

För alla er som älskar "The Italian job" så kommer uppföljaren någon gång 2009, "The Brazilian job" woho! :D


FRIDAY



Linne från Levis
Jeans från Forever21
Skor från Rocket Dog

Jättetrevligt ikväll, ser fram emot flera liknande kvällar framöver!

Imorgon är det sambafotbollsläger, få se om jag hinner blogga då :)


TRIATHLON+MENSVÄRK=VG

Triathlon idag då, med min vanliga tur kommer såklart mensvärken när det är 2 minuter kvar till start och ingen ipren i sikte. Så jag fick köra med jätteont i magen, gick väl lite sådär. Efter att ha cyklat 8 kilometer var mina ben helt borta. Och när jag hade sprungit 3 kilometer så var hela kroppen typ helt konstig, och så sjuuukt ont i magen! Och då var det ganska skönt att slänga sig i det iskalla vattnet för att simma 200 meter. Klarade det på 52, jag är inte jättenöjd men ett tag var det inte ens säkert att jag skulle få VG så då blev jag ju glad när jag fick det. Känns ändå lite surt eftersom jag satsade på MVG, men när man tänker på mensverken och att jag bara har kört den sträckan en gång förrut så får jag väl vara nöjd. Ska träna mer till nästa år så blir det bättre :D 

Har duschat och ska snart gå upp och fixa till mig, sedan ska jag och Karin åka in till allum och fixa lite grejer, grillfest ikväll!

FOTODAG


Jag och Jesper ser "myyystiskaa" ut.

Idag var det fotodag i skolan och det var faktist jättekul! Hamnade i en jättebra grupp men Jesper och Charles. Vi tog en bild som representerade "humor", då tog jag kort när dom gjorde konstiga saker i en pool. Sedan tog Jesper kort på mig och Charles bakom en hatt, det stod för "kärlek". Efter det tog Charles kort på mig och Jesper när vi posade ikapp till "mystik". Efter det band vi fasst Charles händer och jag drog iväg med honom, det var för "grymhet".

En jätterolig dag, imorgon är det triathlon och jag har bestämt mig för att vara modig och vara med i tidtagningsloppet :)

THURSDAY



Tunika från Forever 21
Leggins från Lindex
Skor från Rocket Dog


BACK TO SCHOOL

Min första dag i 8:an blev inte såå hemsk som jag trodde, min klass är faktist helt Ok. Men hur många minuus som helst på att jag fick ett underskåp IGEN!!!

Men imorse när jag gick iväg till skolan kom jag på att för 9 år sedan gick jag till skolan för första gången med mamma i handen. Det måste ha varit en helt underbar dag. Och idag kände jag bara att nu är det ännu en vanlig skoldag. Den dagen som var så speciell för 9 år sedan är idag bara en av alla andra skoladagar.
Tänkvärt.

SPONTAN PÅ STUDMATTAN

När Ida hade gått hem och jag hade degat ett tag framför TV:n kom mamma hem och övertalade mig att jag skulle jogga en runda. När jag kom hem igen började det ösregna, då menar jag verkligen ÖS! Då gick jag in, slängde av mig skorna och iPoden och sprang ut till studsmattan och började studsa!

Huuur kul som heelst!!
Mååste göraas om :D

THE CITY

Idag var jag och söta Ida inne i stan. Vi provade lite fina kläder och lite fula kläder, lite snygga kläder och lite roliga kläder, lite söta kläder och några rentav konstiga kläder. Jag köpte tillslut lite småsaker, en lila basker (har alltid velat ha en basker, dom är ju så söta!) och ett par knästrumpor (inspirerad av Edit).

Vad tycker du? :)

HAPPY FEELINGS

JAG BLIR BARA SÅ GLAD :D



LÄGRET!

HELT OTROLIGT ROOOLIGT LÄGER!!!

Har gjort bort mig så otroligt mycket när vi spelade upp en dans! Har träffat hur många nya roliga människor som helst! Har träffat så otroligt många gammla roliga kompisar igen! Har sovit sååå sjukt lite! Har varit på såå många underbara andakter! Har ätit världens äckligaste spagheti! Har spelat såpabandy med ett grymt dåligt lag! Har blivit jättearg på mattanten! Har gått en jättetrevlig promenad! Har skrattat så mycket att jag har ont i revbenen! Har slagit så mycket på låren att jag gråter så fort någon nuddar dom! Har lärt mig så många nördord av Martin! Har gjort bort mig totalt när jag visade "front,front,front, my baby, side, side..."!

MEEN ÄNDÅ HAR JAG HAFT DOM BÄSTA 5 DAGARNA!!!


NY HEADER

Har gjort en ny header, en enkel variant, bara en bild och text. Men visst blev den väl helt OK? Det var Filip som hjälpte mig med texten eftersom jag inte vet hur man får sådana snygga typsitt. Tack så jättemycket Filip :D

DYGNAT

Hemma, har dygnat, har inte sovit, är trött, världens bästa läger, kan jag säga mer imorgon? Måste gå och sova nu!

NON-STOP

Nu drar jag iväg till non-stop, ta hand om er alla söta människor!



PUSS PUSS

TÄVLING MED EMELIE


Jag är med i en tävling på Emelies blogg, var med du också :D
http://emelieohlsson.blogg.se

PACKAT OCH KLART

Nu ska vi in till familjen Strömberg för en trevlig middag och imorgon åker jag, JIPPIE! Ska bli jättekul, får träffa en massa nya personer och en massa gamla!

bjussar på en bild från förra lägret, såhär såg det ut när jag hade ¨packat upp¨.


HEMMA

Fick åka hem idag, för deppigt att vara kvar på landet, men tjejerna kommer och sover över här imorgon och då blir det raj tan taj tan ska ni se. Ikväll ska mamma släpa med mig på Magnus Uggla konsert på liseberg. Och jag som bara ville ligga hemma och slappa ikväll, typiskt.

Idag har jag på mig:
Linne/klännin från Forever 21
Jeansshorts från VILA
och när jag gick ut
Svart cardigan från Christiansen

Nu när vi ska ut tänkte jag ta på mig ett par tajta jeans ist ;) 


GRATISBIO

Jag har blivit medlem på Gratisbio, en hemsida där man sammlar poäng, får biobiljetter och presentkort. Om du blir värvad av mig får du 25 extrapoäng.

För att bli värvade av mig tryck på länken!!!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=59523

(glöm inte att skriva AgnesL i värvningsfältet så får du 25 poäng)

LÅÅÅÅNGT INLÄGG

Jag hade precis skrivit ett lååååångt inlägg när 3G nätet kopplade ifrån. Jag blir så otroligt frustrerad! Men när jag tänker efter så är det kanske bäst om jag inte publicerar det. Det handlade i alla fall om kompisar och hur man litar på varandra och sånt. Men det var mera bara en spontangrej.

Skittråkigt väder här, hoppas det är bättre hos er!
PUSS PÅ ER!

GÖT-MFF

Hejhej, Agnes här! Ja vem annars?

Sitter här men den bärbara framför TV:n och tittar på IFK-MALMÖ. Och i första minuten gör Robin Söder ett skitsnyggt mål! Haha, man fattar liksom inte att det är sant när dom gör mål så snabbt.
 
Idag fyller farmor år så grattis till henne!

Har spenderat första delen av dagen inne i Stenungsund där vi köpte present till farmor, gick lite i affärer och slickade i oss varsin glass.

Solen börjar titta fram och lite senare på dagen blir det nog bad. Säkert är ändå att det blir god mat och födelsedagstårta.
Ha en jättebra dag!

RSS 2.0