PERNILLA

Efter att jag varit ute och sprungit idag ringde jag Pernilla, så kom hon över och det är med henne som jag har spenderat min dag, lång dag men jag beskriver den med några ord.

 - skratt - god mat- skrik i sing star - piggelin - cykel - kakor - CSI - forever 21 -
har jag glömt något pernilla?


7 SORTERS KAKOR

Idag har det varit stort kakkalas hemme hos mig. Min faster fyller nämligen 50 år när vi är i USA så hon och mina kusiner kom hem till oss och åt lite kakor. Haha och då menar jag verkligen LITE, vi har jättemånga kakor kvar, får se vad vi gör med dom. Men senare hjälpte iaf min kusin mig, han försökte förstå hur man laddade över filmer från min videokamera till datorn. Men till slut kom vi fram till att den var för gammal så det går inte :/ Synd, men nu vet jag iaf.
 
Imorse var jag ju ute och sprang *stolt* och sedan kom jag på att det ju var träning nu på kvällen också, så det blev dubbel träning idag. Ska springa imorgon också, haha, orkar ni med mig?

Men nu ska jag äta Pizza (mamma tvingar mig typ) och titta på Spanien-Tyskland.
Spanien vinner ;)


7 sorters kakor, om man räknar bort bullarna ;)

,

RENSAT DOKUMENT

Ok, i typ 3 timmat har jag nu suttit här och rensat en massa bildern, dokument, filmer m.m. Och jag som kan slänga någonting, har typ kvar en massa onödiga bilder. Men jag blev iaf klar!! :D Såå himmla gött, men ska iaf se hur det funkar, om man kan få in videoklipp från våran filmkamera på datorn, håll tummarna ;)

Imorgon ska jag ut och springa igen ;)

Puss på er! :)

FOREVER 21




Älskar alla dessa söta underkläder/pyjamasararna, hur söta som helst! När jag är i USA s´ka jag absluot försöka hitta en Frever 21 affär och gå in på underklädesavdelningen ;)

MALIN+RASMUS=SANT




BUHUHU!!! Typ den sorgligaste boken jag någonsin läst! Grät floder inatt när jag låg uppe till typ 03.20 för att läsa den.

Från början var jag väldigt tveksam mot boken, jag har jättemånga kompisar som säger att den är hur bra som helst och bla, bla, bla. Men iaf när jag var hos Pavia för ett tag sedan så tyckte John att jag skulle låna några böcker, bland annat denna då. Och när vi var där i Torsdags så fick han tillbaka dom andra och jag sa att jag inte hade läst denna, men det tyckte han iaf att jag skulle göra. Så inatt började jag och slutade med den. Jättesorglig!

Malin + Rasmus = sant är en friståens fortsättning på Klassresan (jag har inte läst den men det behöver man inte, nästan alla är solklart). Författaren är Moni Nilsson-Brännström som också har skrivit Tsatsiki böckerna. Efter ett tag i boken gör hon en anknytning till Tsatsiki som i början gör mig jätteirriterad (jag tycker Tsatsiki böckerna är jättebra!) Men som tillslut ändå verkar förnuftigt.

Gillar boken iaf! Om du inte har läst den, LÄS DEN! Och om du har läst den, LÄS DEN IGEN!

FINALLY ; DAGENS

Äntligen har jag tagit mig tid att ta ett kort på dagens.

Idag har jag på mig
leggins från "vilket-ställa-som-helst-där-man-kan-köpa-det"
jeansshorts från Vero Moda
Lavendelfärgad klänning instoppad från Vero Moda
(bilden gör inte klänningens färg rättvis)


HATAR!

Asså det är en sak som jag verkligen har problem med! Det är att välja kläder till Liseberg. Jag kan aldrig bestämma mig! Tänkte att jag kanske kunde ha jeansshorts och leggins/strumpbyxor, men nu vet jag inte. Kunde vara kul med klänning också men det känns inte så praktiskt på liseberg. Får se hur det blir, måste ju ha på mig någonting!

BLOGGAR IMORGON

Nu har jag kommit hem från Anna. Jättetrevligt och typ bärldens godaste tårta!! Men iaf så imorgon ska jag ut och springa igen (hoppas ni står ut med mig ;)) och sedan ska jag träffa Holen och vi ska på Liseberg! Jättelängesedan jag träffade henne, och visste ni att det finns tacobuffè på Liseberg? Inte jag iaf, men det ska vi testa imorgon.

Ha det gôtt;)

HAHA, AND HERE WE GO AGAIN

Joo till allas förvåning så var jag ute och sprang idag med, i regnet. Och när jag sprang där och tänkte att det bara var 3 gånger kvar att springa kom jag på att jag har så fel, 6 gånger är det kvar! Åhh, nu blir jag arg! Men det bryr väl inte du dig om. Eller kanske, annars hade du inte läst detta. Men iaf så ska jag gå upp och städa mitt rum snart så jag får det klart, inte så mycket att göra, damma, dammsuga och ställa iordning saker. Och ikväll är det 18-årsfest för Anna.

Just det, är det någon som har något bra förslag på hur man kan förvara smycken? Jag har redan ett träd. Men jag behöver typ som en låda där man kan lägga alla söta burkar som man har smyckena i. Just nu har jag alla på mitt fönsterbräde och alla ramlar ner av vinden så fort jag öppnar fönstret.


LAVENDEL KLÄNNING

Lavendel, hur fint låter inte det?


denna klänningen har jag på mig idag

Uhh, sitter här och det kurrar i min lilla (stora) mage, har varit ute och sprungit idag igen men har inte ätit någon frukost. När jag hade duschat och gick ner för att ta fram frukost säger mamma att pappa snart kommer för att vi ska äta mackor till lunch typ. Och han skulle typ kommer om en halvtimme så jag tänkte att jag får väl vänta. Men nu har han kommit så vi kan äntligen äta!

Efter att jag har ätit ska jag äntligen spändera lite tid med Amanda. Vi ska tydligen baka bullar :)

DEN RUTIGA



Jaa, ville bara att ni skulle veta att denna klänningen är vad jag har haft på mig större delen av lovet :)
Älskar den!


STaDEN IDaG

Idag va jag och mamma duktiga. Vi köpte ingenting som vi inte hde tänkt köpa från början. Vi köpte skivor till USA:familjen, lite mat och godis till bion. That's it! Känner mig jätteduktig faktist ;)

Men om filmen då.  För er som inte har sett den kan jag inte säga med än att jag tycker den är bra. Liksom inte överdriver jättebra, nej absolut inte. Men ändå sevärd liksom. Visst fick man sig lite goda skratt då och då, men den är väldigt lång! Jag tycker iaf att den blir sämre i slutet. Men det är ju upp till var och en.

Imorrn tänkte jag ta en liten joggingrunda också, så man får det gjort liksom ;)

SEX AND THE CITY

Har precis ätit frukost och fixat iordning mig. Och vet du vad? Imorse var jag ute och sprang 5:an!! :D Gick jättebra, och det är ju skönt att ha det gjort så jag slipper springa ikväll ;)

Men iaf så ska jag och mamma snart ta bussen till stan där hon ska klippa sig, vi ska köpa cd:s med svenska artister till barnen i USA, vi ska äta något gott och sedan ska vi gå på Sex and the ity :) Hoppas den är bra, har aldrig sett något avsnitt men det blir säkert bra ;)


kan tyvärr inte visa några dagens eftersom min lillebror har tagit med sin kamera till ett seglarläger.

TRAILERN!


TYCKER DOM ÄR SÖTA TSM

Efter en lång veckas jobb med filmen Labor Pains så fick Lindsay äntligen lite ledigt så hon kunde spendera tid med flickvännen Samantha Ronson igår.


HON HAR STIL


ROSEBUD STRAWBERRY




Fick detta söta läppbalsamet av Isabell, luktar helt underbart! TACK :)

MIAMI C BANDEAU

Här är den jättesnygga bikiniöverdelen som jag skrev om för ett tag sedan. Underdelen är ju också snygg men med tanke på priset så får det bli en eller ingen av dom, då väljer jag hellre överdelen ;)
älskar den turkosa rosetten, man kan ta av bandet

  

TANDVÄRK

Sitter här med värsta tandvärken efter att ha varit hos tandläkaren, fått ta 3 sprutor för att jag inte skulle känna när hon höll på i min mun. Men även om hon tog 3 sprutor hjälpte det inte, så nu sitter jag här med värsta tandvärken :(

NÄR JAG KOMMER HEM SKA JAG OCH AMELIE SE...





TÄVLAR OM HALSBAND

Jag är med i en tävlig där man kan vinna ett halsband, var med du också ;)
HÄR: http://unikasmycken.blogg.se/2008/june/tavling.html?_tmp=ea036d554db7e58968dedf05bf0d802d9f9c5db4

(har inte lärt mig hur man länkar sådär bra, ska lära mig ;))

INLÄGG

Har precis kommit hem från stan där jag var och fixade inlägg. Jag går typ innåt med fötterna och de ska tydligen fixas. Men iaf så köpte jag lite presenter till Anna också, hon fyller ju 18 på fredag.

Snart drar det iväg till tandläkaren (igen), eftersom dom inte kunde fixa mina ilningar förra gången, jaja, önska mig lycka till då :S


DAGENS LÅT

Daniel Powter - Bad Day



SÖNDAG

Har det jättemysigt här på landet. Sitter bredvid öppna spisen med datorn i knäet. Hur mysigt som helst. Vi ska nog åka hem snart så att jag hinner hem till träningen. Och efter träningen ska jag äntligen träffa Isabell! Vi har räknat ut att vi typ inte kommer träffas på hela sommarlovet. Kanske någon kort kväll varje månad, men knappt det...
Tråkigt, men vi får iaf träffas lite ikväll :)

MIDSOMMAREN

Hejhej alla kära vänner!

Jag har då firat midsommar på Tjörn. Så otroligt kul har det varit! Vi gick typ på en promenad kl 2.00 inatt. Haha, det var ju mysigt. Men ändå (duktig som man är) gick jag upp vid 10 tiden för att hämta Anna och sedan skulle vi springa en bit. Men när jag kommer dit så vet jag inte i vilket rum hon sover i. Så jag får gå runt i deras stuga och letar efter henne. Och tillslut har jag hittat typ alla utom henne. Sedan hittar jag henne men då säger Marie att Anna har sovit så dåligt så hon ska inte följa med och springa. Haha, men jag sprang själv ;) Iaf när jag kommer hem och har duschat så lägger jag mig bara på sängen och sammnar typ direkt. Sedan sover jag till 14.00! HAHA xD Fatta vad konstigt jag har sovit asså! Men iaf så har jag och Måns cyklat ner till Statoil och köpt lite godis.

Men det har iaf varit en jätterolig midsommar, hoppas på en likadan nästa år ;)
(NU ÄR ISABELL HEMMA :D)

MALACO TRULY



Jag har precis kommit hem från Allum med Karin. Vi gick hem! Jätteduktiga är vi! u sitter vi här och mumsar på en påse Malaco Truly. Älskar dom! Jättegoda! Men iaf så är det tränimg ikväll. Är typ jättetrött men jag tänker gå på den ändå.

Idag kommer Isabell hem! Men dom missade sitt plan i Paris så hon kommer hem typ 23.00.

I'M BACK

Hej alla trogna bloggläsare!
I'm back ;)

Vet att jag inte har uppdaterat på länge men jag har faktist jobbat. Vi började typ 7.30 varje dag och det var verkligen jättejobbigt! Har ni någon gång försökt att få tyst på 36 skrikande pojkar födda 2000? Ifall du inte har det så rekomenderar jag er att inte prova. Men iaf så har jag varit helt slut när jag kommit hem och nästan bara legat i soffan hela eftermiddagen/kvällen. Men idag tog jobbet slut så imorrn ska jag verkligen sova ut ;) Men jag kommer sakna alla mina söta pojkar som jag tränade. Jätteduktiga var dom!

Så nu ska jag alltså försöka hålla igång bloggen lite mer, men nu tror jag att jag behöver vila lite ;)

Just det, vad tycker ni om designen? KOMMENTERA!


ZOONTRÄNING

OK, fullspäckad dag idag som startar med Zoonträning.
Sedan är det lite mat och göra mig iordning för matchen med juniorerna, jättenervös! :S
Efter det kan jag äte lite mer kanske, fräscha upp mig, duscha å så.
Och så är det dags för avslutning med laget.
Och sist är det informationsmöte med ledarna till Fotbollsskolan.

Full men rolig dag! :D

FOTBOLL!

Nu är det fotboll  GOO SVERIGE!! WOHO!


RUTIGA NÅGON?



Älskar dessa otroligt söta Björn Borg trosorna. Jag har typ två par Björn Borg och tycker inte att dom är jättespeciella, men om jag skulle köpa ett par till skulle dom definitiv se ut såhär!

ORDNING OCH REDA




Älskar denna kalendern från Ordning och Reda. Så stilren och enkel. Älskar att det är ett band runt den på andra hållet än vad det brukar vara. Jättefin! Ifall jag skulle ha en skulle jag vilja ha den stora, hur snygg som helst ;)

MIXTRADE I PAINT



Jag mixtrade lite i paint idag och fick fram denna bilden, vad tycks?


orginalbild

NY DESIGN

Jag satt uppe typ hela natten igår och jobbade med designen. Jag vill att alla ska komma ihåg att jag inte har PhotoShop så jag måste använda paint. Eftersom jag då inte har PhotoShop så mäter sig mig header (bilden längst upp på bloggen) inte med alla andras bloggare som troligen har PhotoShop eller något liknande program. Men även om jag gör alla mina saker i paint så är jag ganska nöjd med dom :)

TATTOO




Ashlee Simpson har ju världens coolaste tatuering! Älskar den! Kan absolut tänka mig att göra en sådan när jag blir lite äldre. Haha, härmade henne lite och målade med en penna på mitt finger ;)
Hon har stilen asså!

GRATTIS KORV!



Denna dagen vill jag ge mina bästa gratulationer till min korv som blir fJååårtiiiiiZ idag :)

TIRED!

Är hur jävla trött som helst! Tror jag ska somna vilken minut som helst ;) Men iaf så har vi ätit frukost nu och ska börja plocka ihop alla madrasser och sådant. Måste gå hem och sova snart, vila lite iaf, även om jag har sovit relativt mycket denna natten så somnade jag igen när vi satt och tittade på TV efter frukosten. Haha, hur borta som helst asså! Hoppas att jag inte somnar påvägen hem :P

Dagens kommer kanske lite senare när jag kommit hem ;)

SUMMERTIMES ;)

Nu är det sommarlov! Woho, en massa glädjeskutt och glädjestjut! Har längtat så otroligt mycket och nu är den entligen här! Love it! ;)

Iaf så efter skolavslutningen åkte jag, Karin, Elin och Renée in till Kville Biljard, åt lite god mat, spelade lite biljard och åkte sedan in till Liseberg. Där träffade vi några killar från skolan och gick omkring och åkte massa roliga saker.

Sedan var det dags för mig och Elin att dra in till träningen. Riktigt gött att träna! Verkligen en skön träning! Men sedan fick jag skynda mig hem, duscha, göra mig iordning för att sedan skutta ner till Renée. Nu sitter jag här och väntar på att Elin ska komma, Renée och Karin är ute och väntar på henne.
Imorgon fyller Renée år så då får vi väl sjunga för henne. Annars ska jag nog försöka varva ner lite nu innan fotbollsskolan börjar nästa vecka.

Ha det bäst ;)

COOLA SOLISAR

Hittade dessa coola solisar på stadium. Visst är dom bara skiitcola med det gula högst upp också? Ledssen för den dåliga kvaliten på bilden men som sagt så har jag ingen bra kamera och det var ju liksom inte det bästa ljuset där ;)


ARBETANDE AGNES

Städdag i skolan idag, helt OK. Man får ju sluta tidigare och så :)

Ylva ringde när jag var påväg hem från skolan och sa att jag kunde komma förbi kl.16.00 för att bli klippt. Jätteglad! Värsta bra att inleda sommaren med nyklippt fint hår.




Idag har jag på mig:
T-shirt från Bien (Isabells)
Cardigan från ZARA
Jeans från JC
Väska från adidas

HAVE A NICE DAY!

GOOO SWEDEN!

9.30 Samling i klassrummet för gemensam avfärd till Heden
9.45 Kommer till Heden, blir tilldelade våra lag och går iväg på stadsvandringen.
12.00 Träffas vid Götaplatsen för att gå till McDonalds för att äta och få våra poäng från stadsvanringen.
13.00 Äntligen Liseberg!!
ca 17.30 Marie hämtar mig och Karin för att köra oss hem till Clara och gratulera henne på studenten. Jättetrevligt, typ 100 pers som knökades i en liten radhus trädgård insnörda i en massa goa filtar och ätandes jättegod mat :)
20.20 Marie kör hem oss.
20.45 Gooo Sverige!!

Jättetrevlig dag fylld med jättetrevliga människor! Kommer sakna alla dom jag inte får träffa i sommar, älskar er allihopa!! Matchen var lätt jätterolig! Satt precis och tänkte på vad tråkigt det skulle vara om matchen slutade lika (när Sverige ändå (som jag hoppas alla märkt) var absolut bäst) när Sverige gjorde det första målet! Go Zlatan! Och vet ni vad han som gjorde det andra målet han är väl mittback? Skitcoolt i så fall! 

Men nu ska jag gå och försöka sova, kunde knappt sova igår "/  
SOV SÖTT!

med respekt att min dag har varit väldrigt full idag så har jag ingen dagens.

TUFF MATCH

Vi förlorade matchen, men det borde vi absolut inte ha gjort, det borde ha blivit minst lika! Men jag är iaf väldigt nöjd med min insats. :)

Imorgon ska vi då på stadsvandring med klassen och sedan till Liseberg. Efter det skall jag och Karin smyga iväg till Claras student, trevlig dag. Är typ helt slut nu så jag ska gå och försöka få lite sömn innan morgondagen, puss på er!

CRAZY DAY

Idag åkte jag och Renée till Allum då, köpte lite studentpresenter och present till Emma :)
Ikväll blir det match, och ni skulle bara veta hur laddad jag är!! Asså shiit vad mycket stryk dom ska få!! Muhahaha!



fotograf: Renée

I dag hade jag på mig:
Jeansshorts från Vero Moda
Skjorta från H&M
Solglasögon från Pieces
Väska från Jane Shilton

HA EN UNDERBAR DAG! NU SKA JAG UT OCH SOLA!

I'M ALIVE!

Hej alla trogna bloggläsare!

Som ni kanske har märkt så har jag varit lite frånvarande denna helgen, vilket beror på att jag har varit på landet och badat, snorklat, åkt vattenskidor, hoppat från djävulsklippan och allt annat roligt som man kan tänkas göra där. Och om ni har varit ute så har ni märkt att det är väldigt varmt, så då var det nog ändå bäst att jag var ute även om jag brände mig ganska mycket på benen.

Iaf så kom vi hem ganska tidigt i förmiddags, runt 12 tiden kankse? Då drog jag och mamma ner till stan, värsta gôa vädret var det! Provade flera hundra bikinis för att i slutet bara köpa en svart enkel underdel på H&M (ingen bild behövs tänk er svart bikiniunderdel så har ni den;)) I sommar har jag inte tänkt mig en trekantsbikini, utan jag vill ha en som bara går rakt över brösten, liksom som ett band, men att den går ner lite mellan brösten. Någon som fattar? Men typ som på bilden här nedanför. Hittade iaf två sådana som föll i min smak, en vit/röd randig från ZARA och en med en massa blandade färger från Björn Borg. Om man ska tänka ekonomiskt så är den från ZARA bäst, 300 kr för över och underdel. Den från Björn Borg kostade ca 400/del. Men jag ska sova på saken och se hur det blir ;)

Imorgon åker jag och Renée till allum för att fixa lite småsaker, sedan har jag match på kvällen :)



(dom är liknande denna, men ändå inte, skulle älska denna men den har jag inte hittat någonstans :()

TRÖTTER

Är jättetrött nu, ska snart iväg till kusinen för att fira hans student, sedan blir det träning ikväll. Jag kommer ha på mig den rutiga klänningen idag :)

Nu är jag ledig till på Tisdag, någon som vill göra något?

SVALAN SHOPPING 7

Fick en cykel idag av pappa, tack så jättemycket!! :D Älskar den! Det är en damcykel, brun/brons/guldfärgad och den heter Svalan Shopping 7, haha erkänn coolt namn. Innan jag åkte och köpte cykel med pappa så åkte jag och mamma in till stan och fixade med min konfapresent, ett tips till alla som ska välja SMYCKA affär, välj inte Allum, välja nordstan, jättetrevlig tjej där som hjälpte till jättemycket, precis som det ska vara. Bytte till en berlock och en ring man hänger berlockerna till :)



hittade ingen bra bild på cykeln, men den ser ut ungefär såhär, men andra färger :)

SINGING BIRD

Skön dag i skolan idag, fick sluta typ en och en halv timme tidigare, chill. När mamma kommer hem ska vi åka in till stan och byta en konfapresent. Sedan ska jag och pappa titta på ny cykel till mig, Jippie!! :D
Imorgon är det brännbollsturnering med högstadiet. Säkert helt OK, hoppas jag. Slutar nog tidigt iaf, för sedan ska vi på min kusins student och på kvällen blir det träning.




Rosa t-shirt med tryck från Bien (Isabells)
Jeansshorts från Vero Moda
Solglasögon med turkosa bågar från Pieces


FLOWER DAY



tyckte att ankan passade där ;)

tröja med blommor från Nümph
jeansshorts från Vero Moda

GRATTIS JONAS!

Idag gick jag iväg tidigare från skolan för att åka in till stan med Karin och uppvakta Jonas på studenten. Vi köpte en vit T-shirt där som vi skrev på , ( se bild ) jag tycker att den blev jättefin! Köpte också en studentapa och ett kort. Jättekul med en massa studentlastbilar åkande runt i hela stan. När Jonas hade åkt iväg på sitt flak gick jag och Karin omkring en stund på stan innan vi tog bussen till Mellanvägen för att spela brännboll och äta pizza med klassen. När vi hade gjort det gick jag hem till Isabell för att ta förväl av henne eftersom hon åker till USA imorgon. Gav henne en av mina tandborstar som jag visste att hon gillade ( den rosa), tänkte att hon kunde behöva den). Kommer sakna henne jättemycket! Hängde lite på hennes rum med henne och Emil, trevligt. Lånade två tröjor av henne ockå :)



flitigt målande på tröjan



och såhär fin blev den "nu är jag stor" (på bebisspråk ;))




önskar vi :)

AVSLUTNINGSKLÄNNING?

Den stora frågan, vad ska jag ha för avslutningskläder? Eftersom det är så varmt vill jag ha en klänning, och med tanke på att jag sparar borde det vara en klänning jag redan har, jag lägger upp några förslag så kan du väl säga vilken du tycker?

(Ledsen för att man ser bh:n asså men jag orkade faktist inte byta, ha överseende)



omlott?



förra årets?



konfan?



någon av dom nya?


SHIRT + SHORTS

Ja idag var det då elevens val i skolan och jag har So, media reklam. Ett ord, tråkigt. Det skulle kunna vara ett jätteroligt ämne om det fanns personer i min grupp som jag känner. Men nu finns det inte de och jag hade skittråkigt, och tanken på att jag ska vara med dom i två dagar till gör mig inte gladare, tyvärr.
Men iaf så kanske jag ska iväg med Isabell och sola solarium senare ikväll! Har aldrig gjort det förrut så det ska bli spännande, men det är inte säkert att det blir av, får se.




Ledsen för den dåliga bilden

Skjorta från H&M
Shorts från Vero Moda
Armband med berlocker från Thomas Sabo (konfirmationsresent)

I GOT MAIL

En bildsaga:

Idag när jag kom hem från elevens val (som förresten var skittråkigt!) låg ett jättefint paket med en massa frimärken på bordet och väntade på mig.



Jag öppnade det och såg att det va klänningarna som jag hade köpt av Emelie, sprang såklart upp på mitt rum och provade dom. Den som jag har sett fram emot att få mest är denna rutiga med stora fickor. Och visst var den jättesöt på också! :D



Sedan var det en jättesöt "ballongklänning"


och mönstret såg ut såhär :)



Tack så jättemycket för klänningarna Emelie :)




WITH ISABELL

Nu har jag och Isabell varit på Hemköp och köpt oss lite godsaker. Haha, vill inte gå in på detaljer för då kommer jag få dåligt samvete. Nu ska vi gå upp på mitt rum och se på "Systrar i jeans", älskar den, gråter varje gång. Den är jättesorglig så om du inte har sett den så tycker jag att du borde göra ;) Isabell ska sova över också, hon börjar ju kl 12. Så jag får väcka henne innan jag går eftersom jag börjar kl 9.



Ha de bra :)

RSS 2.0